Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Photoshop CS6

123 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.04.2013. u 20:09

E pozz ,imam problem ,kad idem instalirati Photoshop cs6 ,trazi me serial key ,i nadjem na netu key i ukucam ga ,ali mi pise kao da nije ''validan'' ..kako da to napravim ? tj . kako da instaliram ? :* hvala ;D
Pa nadji drugi key, i sam si rekao da taj nije validan 
ma nadjes na torrentu onaj crack , ubacis i to je to

kad instaliras izaberi trial , pa ubaci ovaj crack i to je to
dinehz je napisao/la:
Pa nadji drugi key, i sam si rekao da taj nije validan :D
Pa upisao sam 5 keyeva ,i na svakom isto ..
a zasto kucas taj serial ? trebao si pri instalaciji staviti na "Try - 30 day trial" i onda kad instaliras samo ubacis onaj crack i to je to, ne treba ti serial key
19bruno98 je napisao/la:
Pa upisao sam 5 keyeva ,i na svakom isto ..
k'o sto ovaj iznad rece, stavi 30 dana trial i skini onaj amtlib.dll za 32bit ili 64 zavisi sta koristis i indžoj 
E vidi,

I meni je tako trazilo serial key pa sam trazio po netu i nisam nista naso mislim nisam nasko serial key zato sto ko ima licencu ima key a ko nema ne moze ga instalirati...

Mislim nemoze ga kad pokrene instalaciju pa ima one 2 opcije instal to ne mozes instalirati... ali zato idi to drugo pored instal to ti je na 30 dana i onda istekne i opet ga instaliras...

Ja to znam iz iskustva zato sto u PS radim duze vrijeme ;)
skines sa neta amt.dll file i kopiraj u program files adobe photosop izaberes 30 day trial verziju ko sto ovaj iznad rece, ako nista samo kopiraj dll file, imas cak i video na yt o tome kucaj kako instalirati photoshop ima objasnjeno i za crack.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.