Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ak se neko razumije u mobitele

108 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.04.2013. u 14:24

pozdrav
imam problem sa xperia x10 mini pro
kada ga napunim baterija se prazni i ako koristim mobitel i ako ne koristim istom brzinom
jako se brzo isprazni a treba po 40min-1h da se napuni

u cemu je problem i da li mora da uzmem novu bateriju ili sta vec ?

ako netko zna bio bih zahvalan jer nemam bodova da posaljem :(
Vrati na tvorničke postavke i vidi da li se onda troši tako brzo.

Ako da,novu bateriju 
Kada punis mobitel,najbolje je da ga ostavis da se napuni skroz i onda punjac odma iskljucis,cim se napuni do granice. Na taj nacin ti baterija duze traje. Iako koristis taj metod,baterija ce ti opet otici jer danasnji proizvodjaci mobilnih i slicnih elektronskih uredjaja,proizvode ih na takav nacin da se baterija mora mijenjati u roku od 1-2 godine(taman kad garancija istekne). To je njihova taktika samo da bi kupio novi mobitel.

Post dobio aplauz od DZAVID

Otidji u setings>about phone>battery use
Vidi sta ti dere bateriju, mozda je neki programcici u pozadni ukljucen .. Ako ne, onda uradi hard reset, ako tako nece onda nova baterija i to je to ..
Asmoday je napisao/la:
Otidji u setings>about phone>battery use
Vidi sta ti dere bateriju, mozda je neki programcici u pozadni ukljucen .. Ako ne, onda uradi hard reset, ako tako nece onda nova baterija i to je to ..
daleko najvise trosi display - 61% a zatim phone idle 15% pa wifi 15% i cell standby 12%
Nije to nista, to je normalno, mislio sam da neki program u pozadini radi .. uradi sad hard reset .. pa javi kakvo je stanje
isti imam problem sa iphonom brzo se puni i brzo prazni. jednostavno kada se kupi nov mobitel treba se paziti na bateriju. ne vaditi punjac dok se skroz ne napuni, ne puniti cijelu noc, nepotrebne programe kao sto je wi-fi iskljuciti kada ih ne koristis, ne puniti na pola baterije itd... i tako ces ocuvati duze bateriu ma da se to ipak radi o mobitelu koji puno trose energiju naaplikacije kada se uzme u obzir da rade na jakim frekvencijama. i to je najcesci problem kod smartphona. jer nije to ko prije sa 3310 da radi danima kada se jednom napuni :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.