Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gdje kupiti mangu?

244 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.04.2013. u 20:48

Zanima me da li se u BiH moze kupiti manga, npr. One Piece, Naruto, Death Note itd.
Iskreno mislim da ih nema u BiH, a i ovo malo što je čitalo Mangu (tj. kupovalo) su naručivali online.
Ako si iz Sarajeva mozes otici u Agarthi Comics radnju na carsiji, ja uzimam kod njih i zadovoljan sam pravo.

Imaju svasta, a ako nema serije koju ti hoces, ja mislim da mozes naruciti i oni ti nabave volumene mange koje hoces.

Post dobio aplauz od DZAVID

ShOoRtY je napisao/la:
Ako si iz Sarajeva mozes otici u Agarthi Comics radnju na carsiji, ja uzimam kod njih i zadovoljan sam pravo.

Imaju svasta, a ako nema serije koju ti hoces, ja mislim da mozes naruciti i oni ti nabave volumene mange koje hoces.
hvala, pogledat cu  
ShOoRtY je napisao/la:

Možeš li mi objasniti kako tačno doći do njih?
EmchO je napisao/la:
Možeš li mi objasniti kako tačno doći do njih?
Cim izadjes iz tramvaja na castiji, ides pravo dole prema pekari, i odmah ces vidjeti veliki znak pise "Argathi comics shop", udaris ga tu desno pored znaga, vidjet ces stepenice, popnes se lagano i imas ulaz u shop odmah sa lijeve strane.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.