Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SAMP LAGA

70 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.04.2013. u 22:23

Pozdrav imam pitanje a i problem oko laga u sampu

Dakle kompjuter mi je po karakteristikama jak.

core2duo 2.0mhz 256mb AtiRadeon graficka x1550
2gb rama i 80gb hard diska

Imam jak procesor neznam sto bi mi lagalo jer igrica trazi da se normalno igra pemtium 4 procesor a ne ovaj.

Znaci do procesora nije

Graficka mi je u zadnje vrijeme katastrofa,prije sam na njoj mogao izostriti 3D settingse na high sad kada ocu da izostrim vrati mi ih na default i u igrici mi je  :S

Neznam sto mi stopa jeli mi mozda graficka ima malo bita ili sta.Znam da mi je slaba graficka kakvih ima da se kupe ali ja nemam para za te graficke koje kostaju 120km ili vise..

Ako mi moze neko dati neki nacin kako da smanjim lag u sampu sve sam stavio na low a prije je sve bilo na max
Jel ti nas stvarno zezas il ?
Ako je ovo jak racunar ja se odo objesit odma, ma odo pucat sebi u glavu.

Ibretis se sto ti stopa, imas graficku koja je jeftinija od 10 cevapa, procesor je isto low end, i uz jacu grafu pokrece igre do 2010.
Jedino što ti mogu preporučit, softverski, je da instaliraš TuneUp Utilities, podesiš Turbo Mode i aktiviraš ga kad hoćeš da igraš. Uz to, skini GameBooster, namjesti i povećat će ti FPS.
@Headmyster Sine nemoj ti mene uciti sta je jako a sta nije,ko si ti? mogu misliti koja je kod tebe krntija.
Za mene je procesor jak reko sam a graficka nije a ti posto si tokmak pa neznas citati to ti ja nisam kriv.

CORE2DUO MISLIS DA NA NJEGA NEMOGU IGRICE IZ 2012 ILI 2013 ? SAMO TREBA GRAFICKA OD 1GB ILI 512MB KOJA IMA 64 BITA ILI 128 SVAKA IGRICA MOZE NA OVAJ PROCESOR PROBAO SAM I NEMOJ TI MENI GOVORITI STA NA NJEGA MOZE KAD IMAS INTEL PEMTIUM III INSIDE
Skola_magije je napisao/la:
@Headmyster Sine nemoj ti mene uciti sta je jako a sta nije,ko si ti? mogu misliti koja je kod tebe krntija.
Za mene je procesor jak reko sam a graficka nije a ti posto si tokmak pa neznas citati to ti ja nisam kriv.

CORE2DUO MISLIS DA NA NJEGA NEMOGU IGRICE IZ 2012 ILI 2013 ? SAMO TREBA GRAFICKA OD 1GB ILI 512MB KOJA IMA 64 BITA ILI 128 SVAKA IGRICA MOZE NA OVAJ PROCESOR PROBAO SAM I NEMOJ TI MENI GOVORITI STA NA NJEGA MOZE KAD IMAS INTEL PEMTIUM III INSIDE
Da ti imas grafu staru 5 godina a da ima 6 GB VRAM-a dzaba ti..

Grafa otisla u minus nije ni cudo sto stopa, smanji detalje totalno  

Prvo ugasi pisljivi caps lock.
Drugo imam barem 10 puta jaci racunar od tvog, pogledaj malo moju galeriju, i procitaj na mom profilu o mom racunaru sine dragi.

Drugo imao sam taj procesor, i nisam mogao igrati nista iz 2012 sa grafom koja je 20 puta jaca od tvoje. Promjenio sam dovoljno komponenti i znam sta govorim.

Takodjer da znas za graficku nije bitno jel 512mb ili je 1gb, gledaju se druge stvari  
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Da ti imas grafu staru 5 godina a da ima 6 GB VRAM-a dzaba ti..

Grafa otisla u minus nije ni cudo sto stopa, smanji detalje totalno 8)
ZNAM TEBRA DA JE GRAFA OTISLA U MINUS DANAS IMA SVE BOLJIH I BOLJIH ALI JA NEMAM DOVOLJNO PARA DA KUPIM NEKU JAKU GRAFICKU OD 1GB,PA SADA GOGLAM KAKO DA FLESUJEM GRAFICKU DA JE PONOVO VRATIM U ZIVOT JER SAM JE NEKAKO POKVARIO
ZNAM TEBRA DA JE GRAFA OTISLA U MINUS DANAS IMA SVE BOLJIH I BOLJIH ALI JA NEMAM DOVOLJNO PARA DA KUPIM NEKU JAKU GRAFICKU OD 1GB,PA SADA GOGLAM KAKO DA FLESUJEM GRAFICKU DA JE PONOVO VRATIM U ZIVOT JER SAM JE NEKAKO POKVARIO
Mađionicaru moj iskljuci caps lock kako ti je rekao momak iznad i nema ti veze v-ram ima kartica od 512 mb koje su bolje od nekih sa 1GB a to da ti je komp prejak i nije bas ali je dovoljan za sampa probaj smanjiti rezoluciju u igri pa vidi laga li ti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.