Ovak formatiro sam C: drive a na D: -u sam imao instaliran PES6 i sad kad hocu da startam igricu pojavi mi se ova poruka "The game is not properly installed".
Pitanje
Poništeno pitanje
PES 6 problem
397 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.04.2007. u 15:40
Moras je ponove install..jer spasi neke svoje log files na c: ... Znaci samo to izbrisi i ako imas cd ponove install.. i radit ce ...zz
Pa samo ti "The game is not properli installed" govori da nisi dobro install igricu. Re-instaliraj je , ako ti bude trebo kej , reci
Hajd da ne otvaram novu temu...
Kupio za novi W.E.11 za PS pa me interesuje kako sad to da prebacim da mogu igrati na PC
hwala
Kupio za novi W.E.11 za PS pa me interesuje kako sad to da prebacim da mogu igrati na PC
hwala
4m1r. je napisao/la:
hm za PS2 emulator stvar. PS2 emalotr mali postotak igara moze za njega, ova sigurno ne. uzmi za PC.. verziju!
| Hajd da ne otvaram novu temu... Kupio za novi W.E.11 za PS pa me interesuje kako sad to da prebacim da mogu igrati na PC hwala |
hm za PS2 emulator stvar. PS2 emalotr mali postotak igara moze za njega, ova sigurno ne. uzmi za PC.. verziju!
4m1r. je napisao/la:
Trebas imati ps2 emulator na kompjuteru. Mozes ga naci na gamers.ba preko opcije trazi, bilo je 1000 tema o emulatorima
zz
| Hajd da ne otvaram novu temu... Kupio za novi W.E.11 za PS pa me interesuje kako sad to da prebacim da mogu igrati na PC hwala |
Trebas imati ps2 emulator na kompjuteru. Mozes ga naci na gamers.ba preko opcije trazi, bilo je 1000 tema o emulatorima
zz
noobeR! je napisao/la:
pa kad si formatirao c:/ pobrisao si file-ove pes6,koji se nalaze u my documents ,vrlo logicno ,znaci sad ponovno obrisi pes6 pa install.
Trebas imati ps2 emulator na kompjuteru. Mozes ga naci na gamers.ba preko opcije trazi, bilo je 1000 tema o emulatorima zz |
pa kad si formatirao c:/ pobrisao si file-ove pes6,koji se nalaze u my documents ,vrlo logicno ,znaci sad ponovno obrisi pes6 pa install.
mah imam problema sa DVD -em , rado bih ponovo reinstal .. :S
Moras je ponove install..jer spasi neke svoje log files na c: ... Znaci samo to izbrisi i ako imas cd ponove install.. i radit ce ...zz
tako se i meni desilo xD
tako se i meni desilo xD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.