Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ideja l Vrucih 25

414 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.04.2013. u 00:00

Pozdrav gameri i gamerice!

Sad mi sinula jedna ideja pa da vam je podjelim. Kako se u ovih zadnjih dana na gamersu samo svadjamo oko napretka bilo bi red da se i malo zabavimo. Ovo sto predlazem nemora biti nuzno novi podforum nego i tema u caffeu. Radi se o vrucih 25.

Rijec je o tome da se nekom clanu gamers.ba postavi 25 vrucih pitanja a svi ga imaju pravo postavit. Kako bi inace to funkcioniralo

Otvara se tema u kojem se predlozi 10 clanova, prvih 10 koji predlozi pa se locka. Onda se otvara tema u kojim se glasa kome ce se od tih 10 predlozit pitanje. Onaj koji ima najvise glasova na anketi za njega se otvara tema u kojoj se postavlja 25 pitanja ( svaki clan po jedno pa do 25 ). Onda se i to locka pa moderator otvara temu sa svim tim pitanjima ali po formularu na koju ce odgovorit taj kojem je to pitanje prosudjeno. Naime ako se postavi neko glupo pitanje koje nije vruce samar. Onaj koji je odgovarao ima pravo izabrat najvruce pitanje na koje mu je bilo najteze odgovori i za to pitanje ide aplauz.

Kako bi trebali izgledati forumulari:
Formular za prijedlog:

Broj prijave:
Ime osobe koje predlazete:

Formular za pitanje:
Broj pitanja:
Pitanje:

Fazon bi bio da se nebi mogli birat administratori, global moderatori i moderatori. Nakon 5 krugova nema glasanja stavljaju se svi globalci , administratori i moderatori na listu i glasamo tko ce od njih. Osoba koja je izabrana od obicnih clanova nema pravo natjecanja 5 sljedecih rundi.

Pa eto glasajte.
Odlično. To si pokupio s CH foruma?  
No hate.

Otvoris 5 tema dok bi saznao nesto zanimljivo o nekome.Jos taj neko ne mora odgovarati istinito,nego onako kako bi vama odgovaralo i da bi se vi malo nasmijali 
br0wn13 je napisao/la:
Meni se ne sviđa :-*

@FRYmvm na-a
hmmmm, da tebe ubacimo aa ?
Moze to ali 2-3 dana da bude, previse tema  
Nidje veze  
bwahahhaha, jedino ako bi netko postavljao slike 25 ženskih članova porodice. Glup prijedlog, idi gledaj farmu ili tako nešto ako ti se rade gluposti.
previse sam skeptican, nisam za inovacije !

salim se  haha
To mi izgleda kao previse posla, nemaju ti modovi toliko vremena ovdje.  
Zhak je napisao/la:
No hate.

Otvoris 5 tema dok bi saznao nesto zanimljivo o nekome.Jos taj neko ne mora odgovarati istinito,nego onako kako bi vama odgovaralo i da bi se vi malo nasmijali 
Ma to ne traje dugo u tome je fazon. Sve teme glasanja se bacaju u smece a ostane na kraju samo tema pitanja. A u stvari nemora niti ici tema odgovora na kraju moderator neka locka i pobere pitanja i unlocka kada on na sva pitanja odgovori da samo postavi tu.

@SutalCro Nisam ja nikad bio na CH forumu 

@Shorty Ako nisu u stanju vodit nesto sto traje 1 dan, a prve 2 teme 10 minuta onda neka odu sa pozicije i prepuste sposobnijim.

@Goran Ne kontas u ceme je fazon. Cijele dane se svadjamo. Nigdje ne pokazivamo zanimljivost foruma, iz dana u dan sve isto nema novosti. Samo pricamo na nekoj temi o nekoj gluposti, borba za aplauz i za post pa se svadjamo oko ne uspjeha itd. Treba malo i zabave uvest osim ovih mixeva.
icco22 je napisao/la:
Ma to ne traje dugo u tome je fazon. Sve teme glasanja se bacaju u smece a ostane na kraju samo tema pitanja. A u stvari nemora niti ici tema odgovora na kraju moderator neka locka i pobere pitanja i unlocka kada on na sva pitanja odgovori da samo postavi tu.

@SutalCro Nisam ja nikad bio na CH forumu ;)

@Shorty Ako nisu u stanju vodit nesto sto traje 1 dan, a prve 2 teme 10 minuta onda neka odu sa pozicije i prepuste sposobnijim.

@Goran Ne kontas u ceme je fazon. Cijele dane se svadjamo. Nigdje ne pokazivamo zanimljivost foruma, iz dana u dan sve isto nema novosti. Samo pricamo na nekoj temi o nekoj gluposti, borba za aplauz i za post pa se svadjamo oko ne uspjeha itd. Treba malo i zabave uvest osim ovih mixeva.
Koliko ja znam svaki vid zabave ovde je zabranjen.
Ima puno bitnijih stvari o kojima pojedinci iz administracije neće da se pozabave, tako da je ova ideja u ovom trenutku smiješna.
Zasto da ne ? 
exampLe_ je napisao/la:
Ima puno bitnijih stvari o kojima pojedinci iz administracije neće da se pozabave, tako da je ova ideja u ovom trenutku smiješna.
Nek se administracija bavi tim problemom koji su sami stvorili a mi cemo se zabavljat.
icco22 je napisao/la:
Nek se administracija bavi tim problemom koji su sami stvorili a mi cemo se zabavljat.
Nije to toliko jednostavno kao što ti pretpostavljaš...neka administracija radi svoje a mi ćemo svoje?
Tako ne funkcioniše jedan portal/forum.
exampLe_ je napisao/la:
Nije to toliko jednostavno kao što ti pretpostavljaš...neka administracija radi svoje a mi ćemo svoje?
Tako ne funkcioniše jedan portal/forum.
Oni mogu obavljat sve probleme, ovo im nije nikakav problem a ja i ti se ocito dobro ne razumjemo.
icco22 je napisao/la:
Oni mogu obavljat sve probleme, ovo im nije nikakav problem a ja i ti se ocito dobro ne razumjemo.
Never mind...
Glupost.
Po 4-5 tema dok nešto saznaš o nekome, a iskreno koga briga za tuđu intimu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.