ova tema ce biti u vezi programiranja u visual basicu. ovde postavljajte sve sto je u vezi sa visual basicom, te mozete postavljati svoje programe koje ste izradili u visual basicu.
Diskusija
visual basic programiranje
101 pregled · 11 odgovora · otvorena 01.04.2013. u 20:51
ahhahahahha jes' dobar ti
Može li QBasic ? Ja samo to znam
moze Q basic i Visual Basic.
Dobar je. 
Nemoj da fisnem jedan zadatak s' fakulteta, da se sjebem ja i još par ljudi... ..

Nemoj da fisnem jedan zadatak s' fakulteta, da se sjebem ja i još par ljudi... ..
moze i Q basic i Visual Basic.
a sto ti je nik hacker?
AZA je napisao/la:
Dobar je. 

kalalaza je napisao/la:
hahahah haj fisni hahahahahh
Eto jedan mali, iako je urađen imam code.
AZA je napisao/la:
Kreirajte strukturu učenik koja će imati sljedeća obilježja: redni broj, prezime i ime, broj opravdanih i broj neopravdanih sati. Napišite program koji će omogućiti unos rednog broja, prezimena i imena za 3 učenika, te broj opravdanih i neopravdanih sati. Ispisati redni broj, ime i prezime, te broj opravdanih i neopravdanih sati za svakog učenika. Izračunati i ispisati ukupan broj opravdanih i neopravdanih sati (za sve učenike), te ime i prezime učenika s najmanjim brojem neopravdanih i ime i prezime učenika s najvećim brojem opravdanih sati.

aprililililili
nije ti taj los.
AZA je napisao/la:
Kreirajte strukturu učenik koja će imati sljedeća obilježja: redni broj, prezime i ime, broj opravdanih i broj neopravdanih sati. Napišite program koji će omogućiti unos rednog broja, prezimena i imena za 3 učenika, te broj opravdanih i neopravdanih sati. Ispisati redni broj, ime i prezime, te broj opravdanih i neopravdanih sati za svakog učenika. Izračunati i ispisati ukupan broj opravdanih i neopravdanih sati (za sve učenike), te ime i prezime učenika s najmanjim brojem neopravdanih i ime i prezime učenika s najvećim brojem opravdanih sati.
Ako hoćeš baš zajeban...very simple zvuči
Napiši program koji unosi dva stringa (samo brojevi znači int) te ih zbaraja. Napomena: zabranjeno korištenje posebnih funckija kao atoi.
C jezik
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.