Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Temple Run 2 - Facebook

125 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.04.2013. u 00:49

Ljudi,imal koji način da se kutarišem ovih notifikacija na facebook-u.
Smorise ba,probao sam da blokiram,ali nece nikako.

Znatel vi neku djelotvornu metodu ?
Izbrišeš osobe koje ti to šalju?
Ne treba ti 2500 ljudi koji ti intenzivno salju neke zahtijeve, ja sam imao takav slucaj.Blokirao sam one koji su mi slali i rjesen problem sad su notifikacije samo komentari i ostale bitnije stvari.
TWISTTER je napisao/la:
Izbrišeš osobe koje ti to šalju?
Ne treba ti 2500 ljudi koji ti intenzivno salju neke zahtijeve, ja sam imao takav slucaj.Blokirao sam one koji su mi slali i rjesen problem sad su notifikacije samo komentari i ostale bitnije stvari.
Ne mogu ih obrisati,jer je to uži krug s' kojim se družim.
A uvijek ima neko novi,tako da to otpada,ne dolazi sve od istih osoba.
Denox je napisao/la:
Brate, šta da ti kažem mene je nerviralo previše nisam imao izbora još je fazon što mi ime počinje sa A a prezime sa B kako gud okreneš prvi sam tako da sam fino blockao one koji su mi slali te zahtijeve. ::bye::
Denox je napisao/la:
kad vidis objavu na zidu,priisni onaj vrh gore,i stisli blokiraj sve sto salje farmville2 itd..
Kada ti dodje obavjest da ti je neko poslao zahtjev kliknes u gorenjem ljevom kutu na listu obavjesti nadjes zahtjev za igricu koju zelis blikirati i samo odradis klik ovdje sa strane  ;) I nema vise obavjesti kad ti netko posalje zahtjev

gamer95 je napisao/la:
Kada ti dodje obavjest da ti je neko poslao zahtjev kliknes u gorenjem ljevom kutu na listu obavjesti nadjes zahtjev za igricu koju zelis blikirati i samo odradis klik ovdje sa strane   I nema vise obavjesti kad ti netko posalje zahtjev

Hvala drug,evo uradjeno 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.