Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skype problem

110 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.03.2013. u 13:18

Pozdrav mala raja :)

Imam problem sa skypom .. donedavno je sve bilo ok i onda odjednom kad sam se probao logovat izbaci mi dont send uvijek -.- reinstalirao sam vise puta i uvijek isto :(

zna neko kako da rijesim ?

ismir_bug je napisao/la:
niko ? 
Hajde da je igra pa se ovo pokazuje mogli bi ti pomoci al ovo ja smatram da je nepotpuna verzija ili nije fino instalirana al posto kazes da si reinst...Jedino da pobras obirsati nadjes ga dje si ga spasio obrises opet jer on ostane spasen opet ko history sta je znam i opet onda probas ili probas preko safe moda pokrenuti.. Nez kazem ti da je igra moglo bi se rijesiti ovo. ... :/
AJdE je napisao/la:
Hajde da je igra pa se ovo pokazuje mogli bi ti pomoci al ovo ja smatram da je nepotpuna verzija ili nije fino instalirana al posto kazes da si reinst...Jedino da pobras obirsati nadjes ga dje si ga spasio obrises opet jer on ostane spasen opet ko history sta je znam i opet onda probas ili probas preko safe moda pokrenuti.. Nez kazem ti da je igra moglo bi se rijesiti ovo. ... :/
pokusavao sam izbrisat iz history i opet nece
http://www.oldapps.com/

probaj naci stariju verziju pa install
Izbrisi ga full ovako:
1. Izbrisi ga iz control panel
2. Izbrisi folder ako je ostao gdje si ga god installiro npr (C:/programfiles/skype)
3. idi start > run > pa napisi %appdata% i izbrisi skype folder.
4.idi start> run > regedit :
- HKEY_CURRENT_USER > Software > izbrisi skype folder
-HKEY_LOCAL_machine > Software > izbrisi skype folder
Pa onda installiraj skype, ali ga installiraj na drugi neki directory npr. Default je C:/Program FIles/skype, a ti stavi c:/program files/skypegba. Trebalo bi pomoc gl 
DuhBoy je napisao/la:
Izbrisi ga full ovako:
1. Izbrisi ga iz control panel
2. Izbrisi folder ako je ostao gdje si ga god installiro npr (C:/programfiles/skype)
3. idi start > run > pa napisi %appdata% i izbrisi skype folder.
4.idi start> run > regedit :
- HKEY_CURRENT_USER > Software > izbrisi skype folder
-HKEY_LOCAL_machine > Software > izbrisi skype folder
Pa onda installiraj skype, ali ga installiraj na drugi neki directory npr. Default je C:/Program FIles/skype, a ti stavi c:/program files/skypegba. Trebalo bi pomoc gl :)
probavao sam nije moglo, nasao sam 6.0.0 verziju i radi sad,ipak hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.