Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obaranje sistema

122 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.03.2013. u 10:30

Sutra abd znaci obaramo sistem pa se pitam.
I znaci imam ono local disk C i arhivu D jel ?

E pitam se, ako budem radio samo ovo sa C hocel mi ostati neke stvari na D pa da ih ne skidam opet i to ?
Sve što se nalazi na D: , neće se izbrisati ...
Ako reinstaliraš zbog virusa onda formatiraj i D inače ne moraš. Ali ako imaš pun qrack instaliranih aplikacija a ne dokumenata na D, moja preporuka da formatiraš svejedno, jer nijedna od njih neće biti upisana u registry.
C je ono sto trenutno koristis
D je arhiva, ono sto zelis pohranit za svaki slucaj. Za to postoje te dvije vrste pa prilikom obaranja sistema uvjek ti ostaje jedna u nasem slucaju D 
sh0ck je napisao/la:
Sve što se nalazi na D: , neće se izbrisati ...
vidjaj ovo, imam na D 80GB prostora, a oko 10 slobodno. Kad odem na sve fajlove ( Riot games, program files i to) stoji da u njima ima oko 15-16 gb ukupno.
Gdje je ostlaih 50ak GB?
Ako ti je na C particiji windows, kada budeš pri dizanju sistema formatirao, formatiraš tu particiju i onda digneš sistem, sve na C.

Na D particiji ti ništa neće biti promijenjeno.
weeD0 je napisao/la:
vidjaj ovo, imam na D 80GB prostora, a oko 10 slobodno. Kad odem na sve fajlove ( Riot games, program files i to) stoji da u njima ima oko 15-16 gb ukupno.
Gdje je ostlaih 50ak GB?
Da nije tih 50 gb otišlo na system restore tačke?
DZAVID je napisao/la:
Da nije tih 50 gb otišlo na system restore tačke?
Bogami sam ja ovo sve zajebo sad nema nista na disku a 10gb prostora ostalo :

Ako ima neko da moze preko teamviewer da mi ovo pomogne bilo bi dobro ili da mi na ts3 govori sta da radim
POKE ZOKA TS3 GOGO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.