Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

2 pitanja

104 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.03.2013. u 10:46

pozdrav .
1.znaci zanima me kako da isjecem dio filma
npr. film traje 2.54 i ja hocu da isjecem od 1:43 do 1:57 i da mi je to kao poseban video.kako da to uradim ?
-dobio odgovor-R0x0r
2.da li mi mozete reci neki pouzdan program koji mi moze izbaciti ime maticne graficke zvucne i ostalih komponenata racunara tako da mogu skinuti drajvere za njih
-dobio odgovor-pandaa

tema lock i hvala na pomoci
mozes sa bilo koim programom sony vegas, wind mvm ..
Ubaci film u sony vegas, nadji na timeline-u dole mjesto odakle hoces novi da pocne video odnosno odakle hoces da sjeces, pritisni slovo s na tastaturi, klikni na lijevi odvojeni dio i izbrisi ga, pomakni preostali dio skroz lijevo, nadji gdje hoces da bude kraj, opet pritisni S i obrisi dio desno sto je, renderaj video u kojem formatu hoces  
R0x0r je napisao/la:
Ubaci film u sony vegas, nadji na timeline-u dole mjesto odakle hoces novi da pocne video odnosno odakle hoces da sjeces, pritisni slovo s na tastaturi, klikni na lijevi odvojeni dio i izbrisi ga, pomakni preostali dio skroz lijevo, nadji gdje hoces da bude kraj, opet pritisni S i obrisi dio desno sto je, renderaj video u kojem formatu hoces  
hvala na pomoci 
2. Ako ti everest i aida nece pokazat onda nece nijedan drugi
pandaa je napisao/la:
2. Ako ti everest i aida nece pokazat onda nece nijedan drugi
samo su mi trebali da mogu vidjet-nisam se ranije sa ovim susretao tako da ih nisam znao

hvala na pomoci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.