Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MC 1.5.1 serveri

57 pregleda · 4 odgovora · otvorena 28.03.2013. u 18:14

Moze li mi netko dat neki MC server za verziju 1.5.1 ali da je server na nasem jeziku (srpski, hrvatski, bosanski) ?

znaci bilo koji di ima solidno igraca, moze i neki server od g.ba ako ima ako ne bilo koji.. server mi posaljite na guestbook ili pm

hvala unaprijed
Ni jedan server nije jos na 1.5.1 od nasih ... rijetko koji je i na 1.5 jer je velik update i tesko je naci dobar i stabilan craftbukkit ... tako morat ces malo da se strpis oko toga .. ali ja mislim da ce se moci igrati i na 1.5 na verziji 1.5.1 jer nije nista mjenjano osim laga koji je popravljen ... imam jedan server da ti preporucim ... Dobit ces u inbox ip ... (nije reklama pomazem covjeku )

Post dobio aplauz od ned

Asylah je napisao/la:
Ni jedan server nije jos na 1.5.1 od nasih ... rijetko koji je i na 1.5 jer je velik update i tesko je naci dobar i stabilan craftbukkit ... tako morat ces malo da se strpis oko toga .. ali ja mislim da ce se moci igrati i na 1.5 na verziji 1.5.1 jer nije nista mjenjano osim laga koji je popravljen ... imam jedan server da ti preporucim ... Dobit ces u inbox ip ... (nije reklama pomazem covjeku )
Ok hvala, posalji onda na pm kad ces moc.. nije zurba :)
Asylah je napisao/la:
ima server u njegovom Gb par dana na 1.5 
Doowla je napisao/la:
ima server u njegovom Gb par dana na 1.5 
Ima i u njegovom Inboxu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.