Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] Potrebna Pomoc

177 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.03.2013. u 18:12

Helo ljudi,evo nova sam ovdje,nit znam pravila foruma,niti išta o LOL-u.

Odigrala sam jedan meč sa Annie i rekli su mi da kupujem pogrešne iteme,ne kontam kakve veze ima?
Spominjali su nešto AP,AD,TENK,SUPPORT.(objašnjenje molim).
Još je skor i bio dobar imala sam 16 k 5 d 7 a.(valjda je dobro)
Evo annie mi se kao Champion sviđa,pa ako mi možete preporučit još nekog sličnog njoj? Da ima veliki range,da ima dobar Ultimate.
Ko mi pomogne potrudit ću se da mu uplatim premium kad dobijem kredit,ili me barem uputite na neki dobar guide,al ne na nekom stranom jeziku da se ne mučim kod komplikovanih riječi.Hvala unaprijed.
Imas stranicu mobafire.com
na njoj imas sve buildove za svakog championa, sta prvo maxat i koje iteme kupovat

AP-Ability Power
AD-Attack Damage
Igraj sa mnom, da te naučim  

Inače
AP
AD
Tank
Support
itd

AP - ability power (magija); te iteme možeš naći pod kategorijom ability power u shopu
AD - attack damage (logika); ---||--- kategorijom attack damage u shopu
Tank - HP/Armor/Magic resist itemi
Support - uglavnom aura itemi; naći ih kucajući aura u search u shopu

http://www.lolpro.com tu nađi buildove za razne champove tipa i recimo annie.
Pozdrav
Annie ti je AP (Abiliti Power) za nju gradiš AP. Iteme za bilo kojeg championa možeš pogledati tu - http://www.mobafire.com/

Ovdje možeš pročitati šta te zanima o LoLu tu imaš sve objašnjeno - http://gamers.ba/forum/38/142358/-lol-all-in-one/

A championi slični annie? Ima ih dosta.. Ryze, Cassiopeia, Brand, LeBlanc, Lux, Malzahar, Morgana... To su ti Mage championi.
AP - ability power znaci champovi koji koriste magic damage
AD - attack damage su ti vecinom oni champovi koju pucaju iz daljine i glavni damage im je auto attacima (ashe,caitlyn itd.)
TANK - su oni champovi koji uzimaju samo HP,ARMOR i MAGIC RESIST i oni bi trebali da primaju sav damage od proivnickog tima i da stite svoj tim.
SUPPORT - champovi koji ne uzimaju farm i kao sto sama rijec kaze pomazu svojim saigracima (sona,janna,soraka,lulu itd.) i za njih se kupuju itemi kao neke aure sto daju tvojim saigracima dodatno nesto armor,mana regen....

A dobrro ti je sto igras sa annie na pocetku jer je lagan champion za igrati,a slican njoj ti je brand jest malo tezi za igrat al kad se naucis lagano je sa njim pravo pobjedjivati  

Post dobio aplauz od amsi

Itemi za pocetak
Boots of Speed+ 3 pots or Sapphire Crystal+ potions (jer zdere manu)

Pa idi ovako
Mejai's Soulstealer --> Rod of Ages --> Mercury's Boots(zbog magic resista) ---> Banshees Veil -->
Rabadons Deathcap ---> Zhonya's Hourglass ---> Rylais Crystal Scepter ---> quicksilver Sash ---> Void Staff

Abilitie valjda znas engleski
Passiv
Free stun every 5 spell casts. Use disntegrate and shield to help you build up a stun if you decide to gank/initiate.

Disintegrate
No manacost if the skill results in a kill, so use it farm lower health creeps/neutrals as much as possible. Decent damage, mediocre AP ratio.

Incinerate
High damage cone AOE nuke. Does more damage than disintegrate but has twice the cooldown, which is why it is maxed second. Later on it becomes your aoe stun if ulti is not up. Don't always only use stun on disintegrate when ulti is down.

Molten Shield
Adds a good amount of survivability. +50 magic resist and armor is no joke. Always keep this on in team clashes. It not only helps you survive, but it helps build pyromania counters.

Summon: Tibbers
Ultimate nuke, very much like inferno in DotA. It's a high damage AOE with slightly better AP scaling that your other nukes. Don't underestimate the damage, with tibber's immolation and high attack damage, the damage is actually increased by around 100-200 damage. Tibbers' movespeed is actually faster than a lot of hero's movespeed if they don't have boots. USE ALT + CLICK TO CONTROL BEAR! DO NOT MANUALLY CLICK BEAR AND CONTROL. It can also be used to pathblock opponents after being drops, and it will help buy that one extra second needed to kill an opponent.

Post dobio aplauz od amsi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.