Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eBooks o kompjuterima :)

62 pregleda · 2 odgovora · otvorena 28.03.2013. u 13:26

Nisam znao gdje postaviti ovu temu pa je ovdje stavio , valjda ovako nemogu pogrijesit. E ovako , zanimaju me knjige vezane uz compove. Stacu kreten upisao gradevinsku ali kompjuteri su my love :D Znaci sve sto se tice kompjutera je dobro doslo. Volio bi nauciti sto vise i popravljat kompjutere. Znam formatirat i te neke osnove al naravno to nije dovoljno. Ako znate neku online knjigu , tutoriale , bilo sta sto bi moglo unaprijedid moje znanje o kompjuterima i tome kako ih popraviti. Postavite linkove ili naslove , pozeljno da su na nasem ali znam engleski perfektno pa nije problem ni na engleskom. Molio bi bez pametovanja , ako netko ima neki savjet neka napise a ne gluposti. Hvala :)
ja se isto tako bavim popravkom računara i moje učenje se svodilo na čitanje blogova satima, i googlanje rješenja eventualnih problema s kojima sam se susretao. Da bi radio kao serviser moraš jednostavno da imaš dobar alat i znanje u glavi, ostalo je sve fiktivno, bilo da radiš sa softwareom ili hardwareom. Ako ti bilo šta treba možeš me dodati na fb http://www.facebook.com/denis.piknjac ili PM na gamersu. Evo ti par linkova pa pogledaj hackspc.com raymond.cc/blog debrastagi.com interfejs.tv

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.