Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nepravda admina

386 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.03.2013. u 20:54

Napisat cu i ovu temu samo zbog toga sto zelim odgovor nekom iz administracije.
Rijec je o ovom proilu: http://gamers.ba/profil/Vexlor/
Evo usao sam na jaranov profil da sastavim ovu temu, mozda ce i ovaj profil biti banovan ali eto.
Pogledajte razlog zbog kojeg sam banovan "Psovanje"..
Banovao me bU i samo zbog toga sto je on glavni ovdje tad bio, sad nez sta se desava, samo zbog toga dobio sam PERMANENT

Pravilo kaze ovako:
22) Vrijeđanja/psovanja/omalovažavanja (posebno clanove administracije na slikama u galerijama, vijestima, slici dana, forumu i profilu (PM/GB) ste dužni da prijavite administraciji koji će, u skladu sa težinom optužbe, biti odgovarajuće kažnjen.

Cim su me banovali pitao sam DZAVIDA zasto sam dobio premanent dok drugi za teske psovke dobijaju 7 dana, maximalno 30 dana, a on mi je odgovorio: " Tebe je banovao bU"
Sramota.Ako ste napisali pravila neka ona vaze za sve clanove bez izuzetaka.
Ja koji sam se trudio stalno, zaobilazio spam isl, sad odjednom vrijedjam nekoga, znaci razlog za ban je izmisljen.

Ja sam banovan zbog toga sto sam u trenutku kada je za valde.ba radio coop i za g.ba radio coop isto pitao kako moze jedan momak raditi na ta dva portala a prvobitno ste banovali sve one koji su imali neku vezu ili poziciju na valde.ba
Eto zbog te recenice sam ja banovan.
Da sam istu tu rcenicu poslao nekome drugom ne bih nista dobio..
Mozda ce se neko pitat pa gdje si dosad bio, a ne nakon 67 dana, pa ja sam stalno pokusavao slao poruke i slicno, ali niko ne obraca paznju !! Bok
unban lika ,fala

Post dobio šamar od DZAVID

Da li je ovo kulturno od tebe ako si tako miran i povucen ? :S
"Cim su me banovali pitao sam DZAVIDA zasto sam dobio premanent dok drugi za teske psovke dobijaju 7 dana, maximalno 30 dana, a on mi je odgovorio: " Tebe je banovao bU"
Sramota."

Tebe je banovao bU. Jel misliš da je imam pristup njegovom inboxu, pa da znam šta si mu ti napiso?
Nije u redu skidati tuđe banove, zato si dobio taj odgovor.

Pogrešno protumačen odgovor.

I nije coop radio za Valde.ba.
FRYmvm je napisao/la:

Da li je ovo kulturno od tebe ako si tako miran i povucen ? :S
Gdje sam ja gore pomenuo da sam tih i povucen ?
Vidio bih tebe da se nadjes u ovoj situaciji gdje te niko ne "ferma" ni 1% a ja samo hocu pravdu, jer stvarno sam nepravedno banovan.
Evo volio bih da se DZAVID javi da potvrdi ovu poruku koju sam njemu poslao !

"Nije coop radio za valde"
Svaka vam cast, eto ja sam toliko glup da ne znam procitati nick, vidjeti status ili procitati postove koje Enis pise
Uostalom vidim da ne vodi nigdje ..
maid95 je napisao/la:
Gdje sam ja gore pomenuo da sam tih i povucen ?
Vidio bih tebe da se nadjes u ovoj situaciji gdje te niko ne "ferma" ni 1% a ja samo hocu pravdu, jer stvarno sam nepravedno banovan.
Evo volio bih da se DZAVID javi da potvrdi ovu poruku koju sam njemu poslao !

"Nije coop radio za valde"
Svaka vam cast, eto ja sam toliko glup da ne znam procitati nick, vidjeti status ili procitati postove koje Enis pise
Uostalom vidim da ne vodi nigdje ..
"Svaka vam cast, eto ja sam toliko glup da ne znam procitati nick, vidjeti status ili procitati postove koje Enis pise"

Neću reći da si glup, al' hoću da ne znaš čitat. Ako je tebi santa i coop isto, a kamol i slično...

I zašto na profilu stoji psovanje? Da mu nisi ti u tom silnom bijesu radi otkrivanja velike prevare reko nešto što nisi trebo?

I ne lockaj temu. Ako si je već digo da se riješi, nek se riješi.
kakva crna pravda...

svugdje na netu ti je isto kazes nesto protiv administracije bio u pravu ili krivu "letis"...
Dzaba se zalis, odavno se svi clanovi ne gledaju istim ocima, pocevsi od truda koji ulazu pa do ovoga.
DZAVID je napisao/la:
"Svaka vam cast, eto ja sam toliko glup da ne znam procitati nick, vidjeti status ili procitati postove koje Enis pise"

Neću reći da si glup, al' hoću da ne znaš čitat. Ako je tebi santa i coop isto, a kamol i slično...

I zašto na profilu stoji psovanje? Da mu nisi ti u tom silnom bijesu radi otkrivanja velike prevare reko nešto što nisi trebo?

I ne lockaj temu. Ako si je već digo da se riješi, nek se riješi.
Sto bih sada djaba pisao postove ? Ajde daj molim te razlog ? Hocel se sta rijesiti ? Nece jer radi ko sta hoce.
Jel trebam ja sada procitati nekih 10, 15 postova i shaviti da necu dobiti unban ? !!
Unban ga bolan,vidis da mu je taj acc sve na svijetu.
maid95 je napisao/la:
Sto bih sada djaba pisao postove ? Ajde daj molim te razlog ? Hocel se sta rijesiti ? Nece jer radi ko sta hoce.
Jel trebam ja sada procitati nekih 10, 15 postova i shaviti da necu dobiti unban ? !!
Odgovori na gore postavljeno pitanje.
maid95 je napisao/la:
Razmisli malo, bili ti nekom ucinio uslugu ko ovako nesto pise i jos Administraciji  
Zhak je napisao/la:
Unban ga bolan,vidis da mu je taj acc sve na svijetu.
Evo jos jedan u nizu momaka koji zele da mi na osnovu nihovih postova shvatimo da su oni pametni ..
Sigurno bi se ti lahko odrekao svog acc-a, napravio bi novi sigurno i krenuo od 0, a tvoj dosadasnji trud je uzaludan !
maid95 je napisao/la:
Evo jos jedan u nizu momaka koji zele da mi na osnovu nihovih postova shvatimo da su oni pametni ..
Sigurno bi se ti lahko odrekao svog acc-a, napravio bi novi sigurno i krenuo od 0, a tvoj dosadasnji trud je uzaludan !
Mene da banuju ne bi se vise nikad ni logovao vjeruj mi.Znaci mi sajt ko crno ispod nokta.
maid95 je napisao/la:
pa niko neplaca postanje  a od ovih bodova nemas nista 
DZAVID je napisao/la:
Odgovori na gore postavljeno pitanje.
Kako cu ti odgovoriti ?? Kakoo
Prvo to sto sam pogrijesio prilikom pisanja to se izvinjavam.
Pa da je taj isti bU bio malo aktivniji sigurno ne bi dolazilo do ovakvih stvari ali to je druga prica.
Ja znam da nema nacina da ja sada dokazem sta sam njemu poslao, ali nek vam bude..
Treba banovati i ovaj acc  
Haha , nisam admin ali brate moram komentirat.

Prvo si ih osobno onako izvrijedjo i onda na kraju preko GuestBooka umjesto da fino kazes, otvoris temu sto toliko dana ti pocinjes jos agresivno vrijedjat da su smradovi i da su tko zna jos sta i hoces unban. Pa ja bi odma logout otiso i od stida se nebi prijavio.
Zamisli da sam ti unbanovo acc. A sad zamisli da sam ti ga banovo radi ovog.

Ban na ovaj multi acc.

Pravda zadovoljena!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.