Moze li neko da mi posalje gift na Steam za Counter Strike 1.6 ? Hvala u svakom slucaju.
Diskusija
Gift Counter Strike 1.6
277 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.03.2013. u 00:50
Ne vjerujem baš da ima takvih, kupi
Mozda brate naidje neko ko ima
DemirJames je napisao/la:
Mozda brate naidje neko ko ima
ko ti posalje steam gift svaka cast al tak sta neces nac ovdje hahha
sutalocr0 je napisao/la:
Možda ali čisto sumnjam, gl
salubrious je napisao/la:
ko ti posalje steam gift svaka cast al tak sta neces nac ovdje hahha
To nemos naci ovdje brate, onaj ko hoce poslat svi polete, il kao giveaway, a i cisto sumnjam, npr ko ima viska il nece vise igrat ja msm prvo da ce pitat svoje drugove jarane i tako to kao sto sam ja teticu, a i ne vjerujem da ce ti neko poklonit djaba.. Ides na razne gejmerske stranice dje se stalno giveaway, al teskoo..
Brate aj mi reci zar nemos sabrat 7km, pa uzet i preko pika, ev ja idem u skolu , svaki dan mi daju po 2km, jos kad se vratim uzmem za kladionice... Evo ja ako nabavim, posto sebi brzo uzimam opet, jer nisam bio vise igro pa prodo dacu ti jedan, javi mi se na pm .. pa cemo se dogovorit
Brate aj mi reci zar nemos sabrat 7km, pa uzet i preko pika, ev ja idem u skolu , svaki dan mi daju po 2km, jos kad se vratim uzmem za kladionice... Evo ja ako nabavim, posto sebi brzo uzimam opet, jer nisam bio vise igro pa prodo dacu ti jedan, javi mi se na pm .. pa cemo se dogovorit
Caki199 je napisao/la:
To nemos naci ovdje brate, onaj ko hoce poslat svi polete, il kao giveaway, a i cisto sumnjam, npr ko ima viska il nece vise igrat ja msm prvo da ce pitat svoje drugove jarane i tako to kao sto sam ja teticu, a i ne vjerujem da ce ti neko poklonit djaba.. Ides na razne gejmerske stranice dje se stalno giveaway, al teskoo..
tema neće ti niko dati džaba
Imal li itko da pošalje Black Ops 2 kao gift,naravno besplatno.
TAU je napisao/la:
Imal li itko da pošalje Black Ops 2 kao gift,naravno besplatno.

Nek se javi i ovaj što hoće CS na [email uklonjen]
drizzer je napisao/la:
joj koji si ti lik brate , jedan dan ideš u školu drugi na posao
tema neće ti niko dati džaba 8)
tema neće ti niko dati džaba 8)
Evo ako neko oce ... nek se javi na ovaj Fb https://www.facebook.com/pages/Umobolnica-Katarina-Zrinski/171268436265262 Reci da dodju do tebe .. i samo se prepusti
Ima li ko da mi da milju maraka, Allah ga nagradio.
Hvala momci u svakom slucaju
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.