Da li ima neko ko ovdje studira ili zna nesto o ovom univerzitetu? Kakva se tacno diploma dobija po zavrsetku ? S obzirom da je americka akreditacija negarantovana jos uvijek,da li je istina da se dobije diploma koja vrijedi u Evropi ?Unaprijed se zahvaljujem za svaku informaciju!
Diskusija
Americki univerzitet (AUBiH)
187 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.03.2013. u 14:52
Moja djevojka je na AUBiH 
Da dobijes Evropsu diplomu. Ako te jos nesto zanima, javi mi pa cu ja nju pitati.
Pozdrav.

Da dobijes Evropsu diplomu. Ako te jos nesto zanima, javi mi pa cu ja nju pitati.

Pozdrav.
Ja sam zavrsio prvu godinu na tom fakultetu (International Finance & Banking) ali sam se prebacio na SSST, jer na fakultetu OPERIRAJU LOPOVI.
Kloni se tog faksa. Izgubit ces pare, diplomu, i sto je najvaznije VRIJEME!
IFC je napisao/la:
Ja sam zavrsio prvu godinu na tom fakultetu (International Finance & Banking) ali sam se prebacio na SSST, jer na fakultetu OPERIRAJU LOPOVI.
Pa svi fakulteti u BiH imaju validnu diplomu u europi koji su po bolonskom procesu ... samo sto taj AU je bacanje para das 50000km izadješ ko tabalo nemaš blage veze... jedina prednost sto nemozes obnovit godinu al pojavise i poneki specijalac sto i to uspije. Fino drzavni i ko cojk ako znas proces ako ne neces a to mito i ta sranja stipu to sto ih meni niko nikad nije trazio
ja sam zavrsio i diploma vrijedi
) samo u Gornjoj Maoci ne vrijedi
LavShinoda je napisao/la:
ja sam zavrsio i diploma vrijedi
Bilo je mnogo problema oko tog fakulteta, zato ti savjetujem upisi drzavni.
Ako bas hoces privatni, mislim da ti je bolje upisati SSST, ili BURCH.
Nisam neka pristalica ovog BURCHA, al u Bosni je 3. univerzitet posle Sarajevskog i Tuzlanskog tako da...
Ako bas hoces privatni, mislim da ti je bolje upisati SSST, ili BURCH.
Nisam neka pristalica ovog BURCHA, al u Bosni je 3. univerzitet posle Sarajevskog i Tuzlanskog tako da...
FaaRav je napisao/la:
Ako ti nisi bio dovoljno vrijedan da sjedeš i da učiš (što oni traže), nemoj sad da pljuješ po fakultetu, istina treba puno novca, ali gubljenje vremena nije !
Prosjek na tom fakultetu mi je bio 9.78, i imao sam pola placene skoli (sto su velike pare), ali sam i dalje otisao jer je vodi LOPOV.
FaaRav je napisao/la:
Ako ti nisi bio dovoljno vrijedan da sjedeš i da učiš (što oni traže), nemoj sad da pljuješ po fakultetu, istina treba puno novca, ali gubljenje vremena nije !
idi na ganićev
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.