Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Što se događa s našim društvom?

292 pregleda · 15 odgovora · otvorena 19.03.2013. u 10:03

Pozdrav svima

Valjda je ostalo još starije raje na sajtu da date ovoj omladini pametan savjet ja sam 92 godište svega sam se vala nagledo pogotovo kad je bio rat a toga necu ni da se sjecam današnja situacija nije ništa bolja svaki dan pogledam u novinama otvorim stranicu crna hronika ili je neko bio ubijen ili prevaren ubijen bože sačuvaj šta mislite jel vrijedi ostat u ovakvoj državi ja je volim takva kakva jest nadam se da ce doci bolji dani.
Cega se to ti vala mozes nageldati s godinom dana,kad se je rat zavrsio imao si 3godine....

Negledaj te porslost okrenite se buducnosti i boljim stvari,sto se vise vracate nazad sve je gore i gore zato nas i j**e vaka situacija u drzavi kad je sve unazad a nista unaprijed...

Samo naprijed nista nazad..
musso je napisao/la:
Cega se to ti vala mozes nageldati s godinom dana,kad se je rat zavrsio imao si 3godine....

Negledaj te porslost okrenite se buducnosti i boljim stvari,sto se vise vracate nazad sve je gore i gore zato nas i j**e vaka situacija u drzavi kad je sve unazad a nista unaprijed...

Samo naprijed nista nazad..
to sam reko opčeinto ne samo za rat od 92 pa nadalje
Tvoja pismenost sa svojih 20/21 godinu opisuje ovo društvo. 4 puta si editovao post i opet kao da ga je pisalo dijete od 8 godina. Peace out.
BannedOTF je napisao/la:
Tvoja pismenost sa svojih 20/21 godinu opisuje ovo društvo. 4 puta si editovao post i opet kao da ga je pisalo dijete od 8 godina. Peace out.
Znam da je to moj problem pokušat cu da to poboljšam inace sam pismen kad treba al ovako uvjek hocu nešto na brzinu da uradim i tako napravim sto grešaka
AssKicker je napisao/la:
Znam da je to moj problem pokušat cu da to poboljšam inace sam pismen kad treba al ovako uvjek hocu nešto na brzinu da uradim i tako napravim sto grešaka
Ne valja biti brzoplet.
ELECTROSTYLE je napisao/la:
ne vidim svrhu teme al eto
svrha teme je mala diskusija :D
AssKicker je napisao/la:
svrha teme je mala diskusija :D
Pa druže šta se ima diskutovati o tome na GEJMERSKOM sajtu? Sve to jest kako si rekao ali pusti to. Po tom pitanju ništa ne možeš. Naše je da se patimo a političari će nastaviti nabijati svoje guzice kao i do sada ne mislići na narod koji "rinta i kirija" za njih. Pusti prošlost, asociraj se na budućnost. :)

Live each day like it's your last, because life's a bitch.
U svakoj državi je isto, samo što se to kod njih krije.
Sad djeca od 13-14 puše, piju, samo treba pustiti da gladuje po 3-4 dana.
AssKicker je napisao/la:
svrha teme je mala diskusija 
pa evo npr. ima ljudi koji su mladji a razmisljaju zrelije od nekog ko je 2-3 godine stariji od njih .. nisi ti puno stariji od mene (ne kazem da ja zrelije razmisljam od tebe, nemoj pogresno shvatiti) .. ali dolaze nove generacije kao i u svakom segmentu zivota .. na tebi je da im ostavis dobar primjer 
Kao da ste politicari i novinari vi takvi sto objavljujete ovakvo nesto -.- pa se hranite na racun balkanske proslosti.

Vrijedil ostat?
Da vrijedi ,ne treba drzavu prepustit nikom drugom ,to je nase pa bio Bosanac,Hrvat ili Srbin nije bitno .

Nas nebi trebale zanimat te ratne teme treba gledati ka buducnosti,a ta ubojstva i krađe se svagdje događaju samo sto je BiH napricana zemlja zbog amerikanaca i drugih "visih" pa i mi tako zivimo.

http://www.youtube.com/watch?v=rkvn52YD7es :*

94 godiste sam i tako razmisljam ja .. ♥
u nas drzava po kriminalu sasvim "normalna"
kroz grad navece smijem sam ic bez straha uglavnom heh
al i dalje bi isao iz ove zemlje zbog boljeg zivota jednostavno
AssKicker je napisao/la:
Joj al te ispravljaju paša ovi nolajferi, nađu ti svaku caku jbt !

@tema šta mogu reć, današnje društvo, omladina, to je raspad, havarija ...
don_valentino je napisao/la:
Joj al te ispravljaju paša ovi nolajferi, nađu ti svaku caku jbt !

@tema šta mogu reć, današnje društvo, omladina, to je raspad, havarija ...
Pa vidiš da nema ni točke ni zareza čovjek totalno nepismen a priča o današnjem društvu to stvarno ne može više tako stvarno mi se gadi sve

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.