Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Karma I Skin

287 pregleda · 17 odgovora · otvorena 18.03.2013. u 19:50

Da istina je, ko kupi dobija skin 
Upravo sam htio podići temu u vezi ovoga, ali si me preduhitrio  Oni koji imaju kupljenu Karmu prije reworka će dobiti skin Traditional Karma.
Ja nemam, a i nije nešto 
amsi je napisao/la:
Upravo sam htio podići temu u vezi ovoga, ali si me preduhitrio  Oni koji imaju kupljenu Karmu prije reworka će dobiti skin Traditional Karma.
hehe, nemoj se ljutit  Ja ju sad kupio, znači i ja ću dobit skin?
sutalocr0 je napisao/la:
Dobit ćeš skin, ne brini se  
sutalocr0 je napisao/la:
jel ti drago sto ces dobit skin? boze sacuvaj

Post dobio šamar od amsi

ja sam je medju prvim herojima kupio :D al sad ne mogu da udjem , jer sam livo (zurio se u grad s zemskom -.- ) i ban popio do 23marta -.-
Amsale daj i meni samar .

Post dobio šamar od NightWalker

Ja mislim da je to istina nešto mi je drug prico taman sam konto da je kupim ovih dana .
Ko neki champion .
smješno, kad je rework promjeni se i skin logično, to se desilo i sa annie, samo je slučaj da sa karmom ćeš imati i stari skin, e svašta.

valjda ste me skontali.
AssKicker je napisao/la:
Ja mislim da je to istina nešto mi je drug prico taman sam konto da je kupim ovih dana .
Je istina je 
Hocel to oni nju skroz sredit???
Doslo je i vrijeme, ionako je niko nikad nije uzimao.
::yesss::
KimJongUn je napisao/la:
Hocel to oni nju skroz sredit???
Doslo je i vrijeme, ionako je niko nikad nije uzimao.
::yesss::
WRONG.

Karma je OP champ, samo što je u globalu 20% ljudi znalo igrati, kojeg kod iskusnog igrača pitaš o njoj čut ćeš da je jako strašna i kao support, i kao AP mage..

Again, nuff said, jako teška za igru, treba malo logike, svejedno, i kad bude rework na njoj, ponovo će se igrati kao što se i do sada igralo.
Svi mi koji imamo karmu 
LavShinoda je napisao/la:
Svi mi koji imamo karmu :D
napravi grupu na fejsu  :D[

btw. sta je ovo opcije sa valdea kad pises post ? Iste ikonice isto sve HAHAHHAHAH
digitaLce je napisao/la:
WRONG.

Karma je OP champ, samo što je u globalu 20% ljudi znalo igrati, kojeg kod iskusnog igrača pitaš o njoj čut ćeš da je jako strašna i kao support, i kao AP mage..

Again, nuff said, jako teška za igru, treba malo logike, svejedno, i kad bude rework na njoj, ponovo će se igrati kao što se i do sada igralo.
+1 =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.