Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spajanje .avi fajlova

0 pregleda · 3 odgovora · otvorena 23.04.2007. u 20:22

Skinuo sam sa torrenta film iz 2 dijela .. ono kao CD1 i CD2 .. =) i skinuo titlove i otvorio sa BS Playerom i sad ide prvi dio i normalno titl ide , zavrsi prvi dio , krene drugi dio i nema titla ..

eh od vas trazim da mi pomognete ako ima neki nacin da spojim ta dva izrezana dijela u jedan i da mi titl normalno ide , ili ako ima neki nacin da se titl podesi da krene sa drugim dijelom kako treba ..

Hvala puno,
skaLaa
evo ja sam se sa time patio danima
ispobao sam mnogo programa al samo je ovaj radio kako treba svi ostali imali su bugove i ako sam ih registrovao da budu full

a imam kod kuce jedno 30 programa koji mogu to rade al u stvarnosti nemogu velke fajlove vec samo manje do 10mb

a ja sam sa ovim uspio da spojim dva fajla po 700 mb
i ostalo mi isti kvalitit slike i zvuka

Fast Avi Mpeg Joiner
www.rapidshare.com/files/16209767/AviJoc1.0.2.rar
evo ja sam uplodovao i ispitano

kad skines i unzpujes ima fajl info u njemu ti je registracija progama (n4m3.s3r1al..)

ja koristio i radi.

problem ti je kod drugih progrmam sto smanje sliku ili bude los zvuk filma
pa on kasni zvuk ili unapred nesto cujes par sekundi bas lose ...
film 300 ja skino sa torrenta i spojio cpnvetovao na dvd sa titlom...

Zadnji edit: 23.04.07 u 20:44:35

Xe0n je napisao/la:
evo ja sam se sa time patio danima
ispobao sam mnogo programa al samo je ovaj radio kako treba svi ostali imali su bugove i ako sam ih registrovao da budu full

a imam kod kuce jedno 30 programa koji mogu to rade al u stvarnosti nemogu velke fajlove vec samo manje do 10mb

a ja sam sa ovim uspio da spojim dva fajla po 700 mb
i ostalo mi isti kvalitit slike i zvuka

Fast Avi Mpeg Joiner
www.rapidshare.com/files/16209767/AviJoc1.0.2.rar
evo ja sam uplodovao i ispitano

kad skines i unzpujes ima fajl info u njemu ti je registracija progama (n4m3.s3r1al..)

ja koristio i radi.

I meni isto treba da spojim dva po 700MB , a skidam sad ovaj tvoj pa cu vidjeti da li radi ..

EDIT:

hvala puno xeon , sve extra radi , sve je super

Zadnji edit: 23.04.07 u 21:55:49

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.