Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GBA] Konkurs za uploadere

1.116 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.03.2013. u 17:45

Pozdrav svima!

Trenutno radimo na popravci download sekcije. Bug sa nestankom fajlova će biti uklonjenin, te će biti ubačena paginacija.

Što se prijave tiče, potrebno je samo da izaberete jednu od navedenih kategorija, te obrazložite zašto ste baš vi pogodni za mjesto uploadere u toj sekciji.

Kategorije:

FanART
Ostale
Counter-Strike
League of Legends
WC3
Development and Web design
MovieMaking
eBook
Aplikacije
World of Warcraft
PES
Call of Duty

Broj uploadera nije ograničen.

Napomena: Pojedinim moderatorima će biti dodan status uploadera kako bi što lakše održavali svoje podforume.

Prijedloge za nove kategorije možete slati meni na PM.

Pozdrav!
Counter-Strike

Zašto ste baš vi pogodni za mjesto uploadere u toj sekciji?
- Razumijem se mnogo i mislim da bih mogao ispunjavati uslove.
Kategorija:Counter Strike

Razlog:Igram ga od 2k6, imao par puta svoj server tako da mi nista u vezi njega nije strano. I da napomenem, imam vremena na bacanje tako da ne bi zanemarivao obavezu kao uploader.
Kategoriju aplikacije predlazem sebe za uploader-a, a konekcija mi je:

Aplikacije - dosta aplikacija treba uploadat koje su neophodne za rad na racunaru, prvenstveno od onih osnovnih koji vecina korisnika trazi primjera radi ccleaner (nece da mi udje na stranicu, ocisti sa ccleanerom...), pa do onih zahtjevnijih. Bilo bi tu dosta pakova, npr. u jednom dijelu 10-tak aplikacija ili vise.
MovieMaking

- Znam mnogo o mvm-u i vjerujem da bi ispunjavao uslove za ovaj "zadatak"
Kategorija : Aplikacije

Zašto : jer mislim da znam dosta aplikacija i sl. koje pomažu pri upotrebi računara i za druge stvari. 
Kategorija: Counter-Strike

Razlog: Igrao cs 1.6 4-5 godina,sve znam , igram cs:go otkako je izasao.

Sada igram malo manje csa ali o5 igram poneki cw i 1.6 i csgo

uploadovao bih sve potrebno 
Kategorija: LoL
Razlog: Igram ga svaki dan, stavljao bi custom skinove( i tutorial) i jos neke programe.
Call of duty
Razlog:
Igram cod od kako je cod uposte izasao, dakle od onog prvog dijela. Cod4 multyplayer evo vec skoro pa navrsio 3 godine igranja. Znam dosta oko coda i to je to 
-FanArt

Razlog : Radim dosta vremena u psu i ilustratoru.

Uplodovao bih potrebne resurse kao sto su brushevi,patterns,styles, i mnosto psdova
Imam dosta svojih potrebnih packova za rad i imam mnogo packova imam sdd od 150GB koji je pun texturama , patternima , fxLayerima i psdovima. :$
Pozdrav i sretno ostalim GL & HF
Aplikacije

Iz razloga sto se na netu nalazi predobrih aplikacija za koje raja ne zna, ili nije upucena kako treba. Dakle uz svaku aplikaciju opis, upustvo i sta je god potrebno.
FanART

Aplikacije

Svi znamo ko sam i sta sam, bio sam uploader, uploadovo sam dosta stvari koje su popularne u DL sekciji, zasto ja opet ? Zato sto imam viska vremena i mogu da se pozabavim forumom i njegovim rastom u bolju buducnost 
Kategorije :

Counter Strike

Counter Strike Globall Offensive

Zasto ja ?

Imam iskustva sa 1.6, apsolutno imam znanje o toj igri,doprinijeti sajtu jer je "zamro",trudicu se, sa globallom sam tek krenuo, mlada je igra, mozda mogu pomoci.

Hvala.
Kategorija: Aplikacije

Zasto ja  Recimo da znam mnogo dobrih manje poznatih aplikacija koje vam mogu odlicno koristit.

A znam svasta i oko cs-a, nije mi ni to problem 
Aplikacije

- Razumijem se i imam vremen, radim mnogo sa aplikacijama.Znam raditi s kodovima na linux aplikacijama
Kategorija: Development and Web Design

Razlog: Bavim se tim već duže vrijeme
Kategorija: MovieMaking

Razlog: Bavim se moviemakingom vec 2 godine imam na racunaru neki packova oko 20GB, mogao bih da uplodam neke od najbitnijih stvari tamo.S dugim iskustvom i prisustvom na gamers.ba jako bih volio da se učlanim u membere koji mogu da uplodaju na gba storage.Sve do prije 2 mjeseca bio sam afk, ali intenzitet aktivnosti se povećao pa samim tim mogu i da dosta stvari popravim sto se tice dl sekcije i moviemakinga.

http://youtube.com/user/TWISTTERmovies

Lijep pozdrav.
Kategorije eBook.
Zasto?
Imam ogroman broj knjiga na racunaru, redovno skidam i povecavam svoju kolekciju. To su razne knjige o programiranju, 3D modeliranju, izradi igrica, photoshop-u, web design-u i sl. temama.
Jedino sto je vecina knjiga na engleskom jeziku, valjda to ne predstavlja problem.
Pazi vamo, ja kao bivši uploader za Warcraft III i DotA sekciju moram vam ovo reći. Ne mojte se u ovo upuštati ako ste neozbiljni i neorganizirani. Brzina interneta nema veze sa time da li si uploader ili ne. Potreban je redovan i čist rad, ako nemate radnu naviku i obavezu manite se ovoga, dizat će te tlak i sebi i drugima. I ona medaljica što će te dobiti nije vječna sama od sebe, Trebat će te se potrudit da ostane na profilu.

Sretno budućim uploaderima.
orochi je napisao/la:
Kategoriju aplikacije predlazem sebe za uploader-a, a konekcija mi je:

Aplikacije - dosta aplikacija treba uploadat koje su neophodne za rad na racunaru, prvenstveno od onih osnovnih koji vecina korisnika trazi primjera radi ccleaner (nece da mi udje na stranicu, ocisti sa ccleanerom...), pa do onih zahtjevnijih. Bilo bi tu dosta pakova, npr. u jednom dijelu 10-tak aplikacija ili vise.
Ako ćemo da se ku**imo 

Također, potpisujem mc_johnny-ja. Nemojte se bezveze prijavljivati ako ste neozbiljni, što se da zaključiti iz par prijava. Recimo momak za cod "igram kod još od prvog dijela, cod4 navršavam 3 godine igranja". Kakve to veze ima sa upload sekcijom? Mogu ja igrati coda 2 dana i da tamo radim jer sam ozbiljniji od tebe.
Prijavljujem se za : League of Legends, Development and Web Design.

Razlog League of Legends:

Za Uploadrea league of legends se prijavljujem iz razloga toga, jer ga igram već dugo vremena, dvije godine i devet mjeseci (s pauzom od godinu dana ( od 3 mjeseca 2011 do 3 mjeseca 2012. ) znači ko da sam dvije godine ). Znam dosta o toj igrici, uploado bi tutorijale na primjer kako naučiti igrati, i kako igrati s nekim herojima (championima) i slično tomu.

Razlog Development and Web Design:

Za uploadera u vezi Web Designa se prijavljujem iz razloga tog jer se web designom bavim dugo vremena, možda godinu dana, znam dosta o tome i imam iskustva u tomu. Ako može edit može. Isto tako sam aktivan, na ovom portalu/forumu sam tri godine, iako prve dvije i pol godine nisam postao ništa, samo sam igrao na serverima. Dosta sam aktivan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.