Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] Help Champion

189 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.03.2013. u 18:26

So hi, imam 5k ipa fali mi to sitno 1300 da uzmem nekog chmpa od 6300.

Dvoumim se koga uzet tresha il kha pa et ako može vaš savjet s kim je zanimljivije igrat i to :D

Hvala
Zavisi koji role voliš više igrati  Ako voliš support, onda uzmi Thresh. U slučaju da voliš top/jungle/mid uzmi Kha'Zix. Kha'Zix ima dobar burst i ja bih ti preporučio njega.
kha - jungle,top,mid assassin boli glava

thresh - support(eventualno ad thresh.. al j**o to)

znaci kha moj glas.. insekt ubica 

amsi je napisao/la:
Zavisi koji role voliš više igrati :) Ako voliš support, onda uzmi Thresh. U slučaju da voliš top/jungle/mid uzmi Kha'Zix. Kha'Zix ima dobar burst i ja bih ti preporučio njega.
Hvala amsi, više volim kerijat game, support mi nije neka strana dobra. Dal' se može tresh kao tank igrat ?
ans je napisao/la:
Hvala amsi, više volim kerijat game, support mi nije neka strana dobra. Dal' se može tresh kao tank igrat ?
Pa Thresh jest tank, samo od svog passiva, ne računajući kupovanje Sunfirea, Aegisa ili Solaria.
Kao sto su vec rekli , zavisi koji role volis.Thresh je izuzetno dobar support , kha'zix sjajan na lejnovima i dobar je jungler.Oba su zanimljiva champa.Koga god da uzmes , neces se pokajat' ^^
pa kha se uvijek banuje, ali ako ne fnatic soaz ga uzima 100% ide na top !!!!!! xD
Oces da ti usitnim ? Dvoje po pedeset ?

Post dobio šamar od DZAVID

Kha'Zix najjaci champ na igrici ba 
Ma oba champa su dobra. Thresh je trenutno možda i najbolji support (nije lagan za igrat, al ako naučiš...). Uvijek ga banaju na profesionalnom nivou kada igra Gambit (Edward op).

Kha mid/top/jungle dosta op. Samo što, kada igraš sa njim, uvijek nastoj imati jednog tanka/2 tankya u timu, jer je puno korisniji kada se ide čisti assasin, čisti damage,.
uzmi khaa =)
Sve zavisi koji role igraš, ali preporučujem ti da kupiš Kha'Zix-a, OP je. Keca kad mu maksaš i kad ga unaprijediš odbija do Allaha, probija. Jak je heroj skroz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.