Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook korisnicko ime

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.03.2013. u 13:45

Kako da promjenim "korisnicko ime" ono facebook.com/pa tu link i da ti otvori profil iso sam ono podesavanja racuna pa ono korisnicko ime kliknem uredi i ne moze da se promjeni samo pise Your username is ....
Friends can view your profile using the link:
http://www.facebook.com/......

I usput vidio sam kao neki novi skin fba igrice i ona sranja sa ljeve strane i tako nes i kako da stavim taj novi skin
Nije novi skin nego su izbacili novi Timeline, update ce ti se uskoro ako vec nije...

Vendetta je napisao/la:
Nije novi skin nego su izbacili novi Timeline, update ce ti se uskoro ako vec nije...

ok za skin a ovo sam radio edit i samo mi stoji kao zaledenjo nema da se edituje brate
Username ne mozes promijeniti.. ovaj gore sto je postavio, probaj Editovati ? 

Facebook te jos fino upozori kad se tek registrujes, prvi put kako stavis username takav ce ti uvijek biti
RSF je napisao/la:
ok za skin a ovo sam radio edit i samo mi stoji kao zaledenjo nema da se edituje brate
Note:
Your username can only be changed once and should include your real name.
Lockerz je napisao/la:
Username ne mozes promijeniti.. ovaj gore sto je postavio, probaj Editovati ? ;)

Facebook te jos fino upozori kad se tek registrujes, prvi put kako stavis username takav ce ti uvijek biti
pa jednom sa vem edit :S poslije pravljenja fba
RSF je napisao/la:
pa jednom sa vem edit :S poslije pravljenja fba
brate ja imam fejs 7-8 godina i evo ne mogu promijenit, stoji mi kako sam prvi put stavio :S

EDIT: sad se sjecam jednom sam mijenjo.. to je to 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.