Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fonex gummy gel

77 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.03.2013. u 16:16

Pozdraaav

Evo sisao se i vidio brico ima dobar nakav gel Fonex gummy zanima me ima li ga gdje kupiti samo da nije frizerland dole pomogucnosti da je u starom gradu ako iko zna molim za pomoc,znaci oni fonex gelovi
A da odeš opet kod brice pa ga pitaš gdje kupuje ili ako ima još da ti proda ? 

e: Pa pitaj ga da nabavi i tebi i das mu za kafe,i ti pitaš svašta pa da ima u BiH razmisli bi li nabavljao iz Turske ? 

lasalamet 
Un4giveN je napisao/la:
A da odeš opet kod brice pa ga pitaš gdje kupuje ili ako ima još da ti proda ? 

e: Pa pitaj ga da nabavi i tebi i das mu za kafe,i ti pitaš svašta pa da ima u BiH razmisli bi li nabavljao iz Turske ? 

lasalamet 
Nema on u turskoj uzima
Vecina frizera narucuje posebno te kreme il gelove za kosu na veliko i nema ih nigdje kupiti, najbolji nacin za kupovinu je da zamolis frizera da naruci i tebi jednu kutiju kada mu bude dolazila roba. Tako ja radim. 
Mislim da istu tu kremu koristi jedan frizer kod nas,jaran ga je pitao da mu proda jednu kremu i prodao mu je za 20KM. Pokušaj i ti tako 
fuj to

Post dobio šamar od DZAVID

Da ne otvaram drugu temu. Trebam kremu , imam neki osip na guzici... Svrbi me po citav dan a perem je redovno..
Boozywoozy je napisao/la:
Da ne otvaram drugu temu. Trebam kremu , imam neki osip na guzici... Svrbi me po citav dan a perem je redovno..
Sljedeci put kad te neko naguzi, reci mu prvo nek ga fino opere i sterilise pa ti nece biti osipa. I reci mu nek ga ne otresa od tvoj supak!
Dynamit je napisao/la:
Sljedeci put kad te neko naguzi, reci mu prvo nek ga fino opere i sterilise pa ti nece biti osipa. I reci mu nek ga ne otresa od tvoj supak!
Rekao sam jarane ali dzabe.. Nemam ja oci na ledjima pa da vidim sta radi i sa kakvim alatom raspolaze ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.