Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Horor film

176 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.03.2013. u 18:55

Tražim jedan horor film, koji sam bila još davno gledala..

Jedino čeg se sjećam je da ima taj kao neki zao duh što je izašao iz neke lutke i što prelazi iz čovjeka u čovjeka ako se dodirnu, tako nešto, i nakraju filma taj čovjek s tim duhom treba umrijeti i time bi taj duh umro, ali u tom trenutku dolazi mačka i u nju pređe taj duh.
Kad je već otvorena tema, imam i ja jedan film, ne mogu da se sjetim kako se zove. Nešto je kao triler.
Radnja se vrti oko jedne djevojčice koja je iskusila traumu i od tad u šoku, psihijatar je glavni lik koliko me pamćenje služi. Ugl, sjećam se da je bila neka baba koja je bila "nervozna" i imala tik da svakim prstom na jednoj ruci dohvati palac i tako brzo, na kraju baba je mrtva i onda djevojčica u luna parku isto to uradi...
BannedOTF je napisao/la:
Kad je već otvorena tema, imam i ja jedan film, ne mogu da se sjetim kako se zove. Nešto je kao triler.
Radnja se vrti oko jedne djevojčice koja je iskusila traumu i od tad u šoku, psihijatar je glavni lik koliko me pamćenje služi. Ugl, sjećam se da je bila neka baba koja je bila "nervozna" i imala tik da svakim prstom na jednoj ruci dohvati palac i tako brzo, na kraju baba je mrtva i onda djevojčica u luna parku isto to uradi...
šu-šu, ovo je moja tema!
Znam za taj film. Nakon što duh pređe u mačku, ona ga podudla mačku koji je ganja nekih mjesec dana i pokušava sprčiti. Kako ga popuši tom mačku, duh pređe u njega. Mačak onda poludi, ne zna šta će od sebe, i utom sretne sibirskog retrivera i metne mu ga. Kako mu ga metnuo, tako je duh prešao u retrivera. Retriver skonta da nikako nije dobar, te da mora podhitno nešto pojebati. Zato ode na obližnju farmu i pojebe ovcu. Eh, sad, kako je pojebao ovcu, tako i ona poludi. Međutim, bilo vrijeme kurban Bajrama i ovca nije imala vremena da nešto pojebe, jer je vlasnik zaklao. Samim tim je duh otišao u zemlju i dan danas traži u koga će ući i probuditi mu želju za je*****m.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.