Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

naljepnice

253 pregleda · 4 odgovora · otvorena 21.04.2007. u 23:10

pozz...

Ovako da ne razvlacim,prelazim odmah na stvar:
Trebaju mi nekakve dobre slike,tetovaze,naljepnice jer to planiram na skuter da stavljam...da to dodje malo do izrazaja ...Pokusavao sam traziti preko GOOGLE-a,ali nikako da nadjem bas nesto fino i nesto sto mi odgovara...pa molim za pomoc

tnx_unaprijed...
I molim bez onog',kako si glup,ovo je g.ba,a ne s.ba etc. tnx jos jednom ...
e ovako ...ima jedna igra street legal racing..jako stara...igra...ono napucavas auta...a imas tu oko 1000 tetovaza raznih...
Ne znam za naljepnice ali me zanima kako ces ih printati (tj vise gdje ces ih printati)?
mk je napisao/la:
Ne znam za naljepnice ali me zanima kako ces ih printati (tj vise gdje ces ih printati)?

za to se ti nebrini,to je najmanji problem,postoji rjesenje,nebih postavljao temu da to ne znam,ne mogu,nemam...
Samo kazem nadjite mi neke lijepe naljepnice,tetovaze itd itd i to je to... tnx uarjd
toshiBa je napisao/la:
za to se ti nebrini,to je najmanji problem,postoji rjesenje,nebih postavljao temu da to ne znam,ne mogu,nemam...
Samo kazem nadjite mi neke lijepe naljepnice,tetovaze itd itd i to je to... tnx uarjd

Imam u photo shopu loodih tetovaza, pa ako oces mogu ti sve staviti na jedan list pa ih printaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.