Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CMS Potreban

112 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.03.2013. u 20:31

Pozdrav,

Imali kakav cms il template radio....Posto ja to nisam nikad radio, a trebam uraditi drugu....

Pa imali kakav cms dobar...pa da samo ja to re-editujem....

Aplauz ko pomogne, HVALA...
Ja napišem na google al ne nađe mi ništa :/
t45ra je napisao/la:
Ja napišem na google al ne nađe mi ništa :/
I meni isto :(
CMS RADIO ne kontam ?...

Radio stream možeš integrisati u svaki CMS....

Ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio sljedeće:
1. Napravio bi jedan site u Wordpressu pošto je on po meni najjednostavniji, naravno može i Joomla nije nikakav problem.

(WORDPRESS je najbolji za početnike, jednostavna instalacija, održavanje, plugini itd. )

2. Odabrao bih neki dobar template, instalirao par dobrih plugina, za vijesti, dodao bih shout box, chat, neku zabavnu rubriku sa igrama, posterima itd.

3. Dodao bih nešto ovako u heder
...
neki player sa kojim se pušta muzika šta ja znam.

Template možeš sam editovati...

Probaj naći nešto ovako:
1. RADIO by themeforest
2. Setlist
adza_tz je napisao/la:
CMS RADIO ne kontam ?...

Radio stream možeš integrisati u svaki CMS....

Ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio sljedeće:
1. Napravio bi jedan site u Wordpressu pošto je on po meni najjednostavniji, naravno može i Joomla nije nikakav problem.

(WORDPRESS je najbolji za početnike, jednostavna instalacija, održavanje, plugini itd. )

2. Odabrao bih neki dobar template, instalirao par dobrih plugina, za vijesti, dodao bih shout box, chat, neku zabavnu rubriku sa igrama, posterima itd.

3. Dodao bih nešto ovako u heder
...
neki player sa kojim se pušta muzika šta ja znam.

Template možeš sam editovati...

Probaj naći nešto ovako:
1. RADIO by themeforest
2. Setlist
Pocetnik?

Nisam ti brate pocetnik...
Nego nekontas me, mogu ja to sve napraviti al ima posla a ja imam malo vremena...

Pa mi treba ko cms tako izradeno samo da editujem dizajn i to je to...

Evo ovako sam nesto mislio
Ja koliko vidim ovaj je site isprogramiran ručno... nije nikakav cms... e sad ja sam napisao najlakšu metodu, uvijek je brze i lakše završiti poso' sa wordpressom nego raditi sve ručno od nule.
a ti radi kako hoćes....

Još jedna stvar možeš ti naći neki HTML/ CSS template (ima ih 1337) i malo ga editovat, ali to je statični site, znači vijesti nula bodova, za svaku promjenu na siteu moraš mijenjati kod.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.