Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Partner YT Pitanje

84 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.03.2013. u 20:34

Pozdrav ovako,dobio sam partnera s RPM networkom,i sada sumljam da cu ja dobit 50$ pa da ce mi oni to ispatit,treba ce mi jedno 10 godina

Pitanje prvo:jel se to konta samo zarada u jednom mjesecu,ili se broje mjeseci do 50$,ili samo jedan mjesec pa se resetira

2.Jel mogu ja prekinut to partnerstvo i kako?i preci na tbn kazu da oni sve isplacuju,Hvala!
Ja samo znam da je mjesecno placanje, a bolje predji na neki koji ti varira po kolicini pregleda, mozes mnogo vise da zaradis ako imas kvaliteta 
Ne kontam, ja sam partner sa RPM-om i kako znam salju cekove ako ti je zarada iznad 10$???
RPM ti placa na osnovu pregleda znaci nemas fiksni plata za razliku od ostali partnera.Ja sam trenutno partner sa RPM-om i placaju slabo na preglede to je činjenica ali onaj ko se potrudi moze da zaradi mnogo.

Btw partnerstvo ti je beskorisna stvar ako ti nemas pregleda dnevno preko 500 jer fkt slabo plaćaju što je istina.

Ovo ti je stranica koja ti može pomoći da vidiš kolika ti je potencijalna zarada znaci nije 100% precizno jer računa sve vide i koji su claim i ne:

http://socialblade.com/youtube/user/twisttermovies

(umjesto twisttermovies stavis ime svog kanala i čekiraš) 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.