Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc sa Pes 2013

144 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.03.2013. u 20:31

Pozdrav svima.Imam problem sa pes 2013 i ne znam kako da ga rijesim.Prilicno sam nov u ovome pa bi mi svaka pomoc dobro dosla.Naime,problem je sledeci: kada igram sam sa gamepadom sve je ok,postignem gol,krene replay gola,ja ga prekinem na esc i igram dalje.Medjutim, kada igram sa sinom sa dva gamepada u redu je ako ja postignem gol ali ako gol postigne on ne mozemo prekinuti replay gola niti izaci iz njega na kraju vec moram ici na ctrl-alt-delete i prekinuti igru.Ni jednu utakmicu skoro nismo zavrsili zbog toga.Moze li mi neko reci kako da rijesim ovaj problem?
Hvala unaprijed.

LJudi ,rijesio sam stvar izgleda jer smo zavrsili utakmicu.Hvala svima na idejama i savjetima.
Ako neko ovo moze objasniti, i meni se ovo desava :(( nmg sa rodjakom, babom, sestrom :P ni jednu utakmicu zavrsit j**o te -.-
U folderu vam se nalaze postavke,tu mozete izmjeniti komande od gamepada,samo na drugom gamepadu dodajte par komandi vjerovatno fale.
headshoT_ je napisao/la:
U folderu vam se nalaze postavke,tu mozete izmjeniti komande od gamepada,samo na drugom gamepadu dodajte par komandi vjerovatno fale.
Ne znam sta bih pokusao.Ulazio sam u folder,pronasao gamepad,pokusavao sam nesto ali nisam nista rijesio.I dalje isti problem.
Idi na Settings.exe-Controller-Controller 2

Tu pravis komande 
soul_eclipse je napisao/la:
Idi na Settings.exe-Controller-Controller 2

Tu pravis komande :)
Znam,tu sam vec bio,podesim jedan gamepad i kada podesim drugi ovaj prvi pokvarim.Mislim da sam skontao o cemu se radi.Gamepadovi su razliciti i mislim da je zbog toga.
Znam,tu sam vec bio,podesim jedan gamepad i kada podesim drugi ovaj prvi pokvarim.Mislim da sam skontao o cemu se radi.Gamepadovi su razliciti i mislim da je zbog toga.
pa namjestis gamepad 1 i postavis ga za player 1. onda odes gore imas rubriku postavis player 2 i odaberes drugi game pad ako nisi razumio. poslat cu ti screen shoot. uglavnom moze se postaviti 2 razlicita game pada bez problema a i imas uvijek kompjutersku tastaturu. namjestis player 1 pa save pa onda player 2.
dontknow je napisao/la:
pa namjestis gamepad 1 i postavis ga za player 1. onda odes gore imas rubriku postavis player 2 i odaberes drugi game pad ako nisi razumio. poslat cu ti screen shoot. uglavnom moze se postaviti 2 razlicita game pada bez problema a i imas uvijek kompjutersku tastaturu. namjestis player 1 pa save pa onda player 2.
Prijatelju,ja sam to vec radio.Namjestim komande za player 1 na gamepad 1 pa onda namjestim indenticno komande za player 2 na game pad 2 i ne vrijedi.Kad player 2 postigne gol ne mogu izaci iz replaya gola vec moram prekinuti igru.Ne znam sta je ni da li ima veze sto su gamepadovi razliciti mada po meni ne bi trebalo biti veze jer se komande svakako mogu podesavati.Ne znam sta da radim.
gamepad controller 2 mislim da pritisnes select kao start
ismir_bug je napisao/la:
gamepad controller 2 mislim da pritisnes select kao start
Kako mislis pritisnem select kao start na gamepad controlleru 2 odnosno kada ga pritisnem?U podesavanju,prije igre?Objasni.
pa na kontrolama je select kao start vec oznacen,mozes to lahko editovat na settings.exe i mozda ti ne radi ta select tipka::)
ismir_bug je napisao/la:
pa na kontrolama je select kao start vec oznacen,mozes to lahko editovat na settings.exe i mozda ti ne radi ta select tipka::)
Hvala ti puno na ideji,select mi je bio oznacen kao select,ja sam ga promijenio kao komandu start i RAAAADIIIII!!!!!Uspjeli smo zavrsiti utakmicu.Hvala ti puno jos jednom.:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.