Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL vs DotA

453 pregleda · 20 odgovora · otvorena 04.03.2013. u 11:55

Zašto toliki hejt za lol? Ja i 99% ljudi koji su igrali obje igre smatraju dotu dobrom igricom, ali smo odabrali lol zbog našeg ličnog ukusa. Vidim da stalno vrijeđate sve koji igraju "ko ne zna dote igra lola", jel' ja to moram znati igrat dote? Ne mogu nešto drugo igrati? Jel' vam to dota najvažnije u životu? Ja nikad nisam došao na temu dote da kažem pređite na lol, a vidio sam milion puta da ljudi na temama lola govore da je ta igra sranje i da je neko debil što je igra. Toliko vam je krivo što postoji konkurencija? Što ima toliko igrača i toliku popularnost? Meni je drago zbog toga, ali ne dolazim vam na teme kao što sam gore rekao i govorim "LOL IMA 5215156 MILIJARDI IGRAČA" kao što vi govorite " DOTA11111!!11111 JE ORGINAL, LOL JE SRANJE NE MOŽE BIT BOLJI, DENDI OPA INB4"

mrš
Tako ti je isto na relaciji Battlefield - Call of Duty
Nemoj se zamarati sa tim, igraj sta ti se igra i mani se debila 
Kao prvo koga briga sta drugi igraju? gledaj sebe.
DotA obicna, nije samostalna igra to je samo mod za Warcraft 3. DotA 2 je vec igra.
Te dvije igre igraju jednu od velikih uloga u e-sportu, pogotovo LoL koji je dosta napredniji sto se tice turnira, novca itd.

Neka igra ko sta hoce, to ti je isto Battlefield 3 ili CoD, PES ili FiFa itd... ako ces se ti zamarati sta je bolje od toga, svaka ti cast u zivotu.
Chakyash je napisao/la:
Kao prvo koga briga sta drugi igraju? gledaj sebe.
DotA obicna, nije samostalna igra to je samo mod za Warcraft 3. DotA 2 je vec igra.
Te dvije igre igraju jednu od velikih uloga u e-sportu, pogotovo LoL koji je dosta napredniji sto se tice turnira, novca itd.

Neka igra ko sta hoce, to ti je isto Battlefield 3 ili CoD, PES ili FiFa itd... ako ces se ti zamarati sta je bolje od toga, svaka ti cast u zivotu.
Ne moram ni pisati da mislim na Dotu 2, podrazumijeva se. Zamaram se time kada nemam šta pametnije raditi.

@
HoN je bila predobra igra koja je usrana plaćanjem, pogrešan potez
majaba je napisao/la:
e čuj igraju lol, debili
Baš.

Post dobio šamar od DZAVID

btw mislim da je i dalje Dota (originalna, ne 2) najigranija igra na svijetu, pogledaj statistike za kineske servere. Naravno to samo važi za Kinu, većina Europe i NA je prešla na Dotu 2. Siromašnije zemlje igraju D1 i dalje.

D2 ima premalo igrača i dalje.
VioleN je napisao/la:
btw mislim da je i dalje Dota (originalna, ne 2) najigranija igra na svijetu, pogledaj statistike za kineske servere. Naravno to samo važi za Kinu, većina Europe i NA je prešla na Dotu 2. Siromašnije zemlje igraju D1 i dalje.

D2 ima premalo igrača i dalje.
Pošto si ti igrač dote otkad znam za tebe na ovom forumu i činiš se kao normalan lik, možeš li dati mišljenje za ovo što sam napisao u temi?
Ma, sve je to stvar navike!

Svako svoje hvali, mada tu nema sumnje, obje igre su fantastične i veoma zarazne, tako da opušteno 

Moja preporuka je da se prvo testiraju i LoL i Dota pa onda komentariše, a ne svako na svoju stranu pa gdje puklo xd
FizzKhalifa je napisao/la:
Pošto si ti igrač dote otkad znam za tebe na ovom forumu i činiš se kao normalan lik, možeš li dati mišljenje za ovo što sam napisao u temi?
Mislim da me ne interesuje.
Potpuno se slazem i nikad se nisam svadjao jer nema potrebe.
Igrao sam i DotA i LOL i Dota2 ali nikad mi nije nista smetalo. Igram Dotu2 iz licnog interesa sto mi se svidja igra , a volim i LOL poigrat.

Savjet za Hejtere LOL-a i Dote :
NE OBRACAJTE PAZNJU NA DRUGE IGRE.IGRAJTE IZ LICNOG INTERESA I UZIVAJTE.

ovo je bio spam
Igrao obje, prestao igrati obje. Stvar je u tome šta više leži; npr, meni je više ležao LoL i zato sam njega duže i više igrao. Al' kao što kažeš, ne vidim smisao u konstantnom hejtanju jedne ili druge strane jer svako igra ono što mu odgovara. Imaš milion primjera sličnosti (Battlefield / Call of Duty, WoW / Bilo koji drugi MMO itd. itd.) tako da je ovo samo jedan od primjera 
J**O VAS DOTA SRANJE CISTO USO JEDNOM ONIM KRIPOVIMA RANGE, UBIJA TE IZ BAZE TOWER SA 20 METARA PUCA lol je majka jest da je to malo bolja kopija dote al igrica jede za oci
Radi se o hejterima koji nemaju pametnijeg posla u zivotu. Igrao sam LoL jako dugo, sad igram Dotu jer mi je draza.
Razliku veliku ne primjetim ali nijednu nisam igrao na profesionalnom nivou pa ionako ne bi mogao usporediti.
I jedna i druga igra imaju svoje kvalitete i svoje mane, jedina je razlika sto je DotA prihvacena kao igra za extreme gaming, potaknuto brojnim kinezima koji su igru razvaljivali.
I jedna i druga igra traze skill, taktiku i razmisljanje.
Tako da se to sve svodi na ono sto je vama draze, nitko od nas ovdje nece od tog novac zaradjivati, svi igraju iz zabave.

Hejtera uvijek bilo, i uvijek ce biti, nasmiji se kretenu u facu i produzi dalje.
ja sam zbog lola presto igrati cs , :))) ♥ lol ♥ :D
Kao sto rece ovaj iznad , zbog lola rijetko igram cs:go sad, 

u veoma malom periodu sam nabio 30 lvla jer sam igrao stalno 
FireFoX je napisao/la:
Radi se o hejterima koji nemaju pametnijeg posla u zivotu. Igrao sam LoL jako dugo, sad igram Dotu jer mi je draza.
Razliku veliku ne primjetim ali nijednu nisam igrao na profesionalnom nivou pa ionako ne bi mogao usporediti.
I jedna i druga igra imaju svoje kvalitete i svoje mane, jedina je razlika sto je DotA prihvacena kao igra za extreme gaming, potaknuto brojnim kinezima koji su igru razvaljivali.
I jedna i druga igra traze skill, taktiku i razmisljanje.
Tako da se to sve svodi na ono sto je vama draze, nitko od nas ovdje nece od tog novac zaradjivati, svi igraju iz zabave.

Hejtera uvijek bilo, i uvijek ce biti, nasmiji se kretenu u facu i produzi dalje.
omg a amazing juke is about to happen will he go up the bush or down the bush ?
w0n3z je napisao/la:
J**O VAS DOTA SRANJE CISTO USO JEDNOM ONIM KRIPOVIMA RANGE, UBIJA TE IZ BAZE TOWER SA 20 METARA PUCA lol je majka jest da je to malo bolja kopija dote al igrica jede za oci
Necu nista govorit'

@
tema

Poredis Lamburđinija i fiću, dota fico gičnolo
DotA2 po mome misljenju pod broj 1 - Preteska
2 - Grafika nedo bog nikom

A LoL : 1 - 3x laksa od Dote i lakse je shvatit bit igrice
2 - Grafika moze se reci strasna
3 - Zabavnija od Dote xxxputa

League of Legends

P.S : Svako svog konja hvali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.