Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Web design - Video

194 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.03.2013. u 01:13

Uci engleski...suckas pravo sto se tice toga.

Do sada je samo ovaj button direktno vezan za web dizajn. Nema se sta prokomentarisati.
Dobit ces komentar kada izadje drugi dio 
q7eb2a je napisao/la:
Uci engleski...suckas pravo sto se tice toga.

Do sada je samo ovaj button direktno vezan za web dizajn. Nema se sta prokomentarisati.
Dobit ces komentar kada izadje drugi dio 
Polako, sljedeci korak cu objasnjavat kako, sta i gdje, ovako sam tek "ulazio" u temu, ne moze se reci ni da je design tutorial, nego template. I polako samo.
Možda ti je pametnije bilo praviti te tutorijale na našem jeziku, pošto ima "milion" tutorijala na Engleskom.
A ljepše bi te i razumili, jer ne znaju svi Engleski. 

gl. 
champ20ns je napisao/la:
Možda ti je pametnije bilo praviti te tutorijale na našem jeziku, pošto ima "milion" tutorijala na Engleskom.
A ljepše bi te i razumili, jer ne znaju svi Engleski. 

gl. 
+1 'Oćemo tutove na naškom, iako znam engleski, ljepše bi skontao na našem, a ako radiš na engleskom, tvoj tut se istopi među XXXX drugih tutova iste/slične teme. 
drizzer je napisao/la:
+1 'Oćemo tutove na naškom, iako znam engleski, ljepše bi skontao na našem, a ako radiš na engleskom, tvoj tut se istopi među XXXX drugih tutova iste/slične teme. 
Ma kakvi mi, nemamo mi publike za toga. A nece se stopiti ako bude kvalitetno vjeruj 
rason je napisao/la:
Ma kakvi mi, nemamo mi publike za toga. A nece se stopiti ako bude kvalitetno vjeruj 
covjek dobro kaze,kod nas kad se kaze web design dobijes jedan od odgovora:
- O.o ?
- kaj?
- sta bre?
- haa?

samo ti nastavi na eng jeziku ako nemas potporu ni od kog imas od mene.

i zapamti - NEMA LABAVO!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.