Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Potreban Savjet

243 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.03.2013. u 16:17

E ovako :D posto sam jos uvijek na neki nacin pocetnik ( lvl 18 ) , a znam da ovdje ima dosta dobrih igraca pa bi molio za jedan savjet :D . Dosad sam igrao sa Brand-om i planiram uzeti nekog novog . Razmisljam da kupim Graves-a i njegov skin Mafia Graves , jel to dobra odluka ili ne? Volim dosta agresivno igrat , a ne cekat u grmlju da naleti netko . Znaci treba mi neki champion sto bi Phreak reko koji radi "Tons of damage" . Molim bez hejtera i glupih komentara . Znaci dal da uzmem Graves-a ili bi neko drugi bio bolji izbor ? Hvala unaprijed
Ja najvise igram sa gravesom, tj ranked picim vecinom sa njim ,po meni je Graves najbolji bar meni, i ja sebi planiram uzet Mafia Graves skin. tako da odluci ti o5.
uzmi kha zixa ako volis tons of dmg , ili ako volis ap champove uzmi lux usteli se sa njom i vidices sta je dmg 8-)
Huh, sad praktički tražiš chuck norrisa među herojima. Čekanje u bushu ti je taktička stvar i nemoj to podcijenjivati.
Od agresivnih champova na pamet mi padaju xin zhao, fiora, caitlyn i vayne. Graves je onako heroj msm ne perferiram heroje za lowere al zna bit neugodan al lako se kontrolira.
kupi miss fortune , ona ti ima najveci dmg burst
Tons of dmg dolazi u late gameu, ukoliko imas dobar farm, svaki ce champ raditi spomenuto, pa cak i sona...
Niti jedan champ te nece uciniti jacim i boljim, svi su isti, a dalje sve zavisi od tebe, tvog builda u odnosu na opponenta, tvog farma i killova/deathova. Ukoliko feedas, gubis na farmu, a protivniku omogucavas da te lakse pojede.
Za pocetak dobro nauci last hit, kad treba pushat, a kad se povuc i nauci focusat.
Eo ja igram sa ovim wukongom otkad je free, veoma dobar champ i agresivan sto ti trazis, najbolje ti je da igras sa free champovima, vidis ko ti odgovara i tek onda ga kupis. 
akali, zed, ryze...
e da i to me zanima :D dali skin ista pomaze? mislim dali postajes snazniji ili nesto , ili je to samo zbog izgleda? A i to mi jedna cura oce kupit pa ko sam ja da joj branim haha
leqally je napisao/la:
e da i to me zanima :D dali skin ista pomaze? mislim dali postajes snazniji ili nesto , ili je to samo zbog izgleda? A i to mi jedna cura oce kupit pa ko sam ja da joj branim haha
Hahahahahah,da skin pomaže svi bi mogli igrati dobro.

Imam i Gravesa i Mafia Graves skin,moćan early game ali ni sa jednim championom se ne možeš zaletati na druge bez razmišljanja.

Moj savjet ti je da ne uzimaš skin (koji je odličan) dok ne odigraš nekoliko mečeva i vidiš koliko ti champion "leži".
leqally je napisao/la:
e da i to me zanima  dali skin ista pomaze? mislim dali postajes snazniji ili nesto , ili je to samo zbog izgleda? A i to mi jedna cura oce kupit pa ko sam ja da joj branim haha
Skin ti je samo radi furke 

ontopic

moja preporuka kha'zix 
SLIDE je napisao/la:
uzmi kha zixa ako volis tons of dmg , ili ako volis ap champove uzmi lux usteli se sa njom i vidices sta je dmg 8-)
Šta ti pričaš, igraš samo nidalee 
I mislio sam da je skin samo za izgled al rekoh da pitam :D sta mi se odma smijete >.< hahaha Vidim vecina vas preporucuje akali :D iako ne volim te zenske champione i male champione isprobat cu je :D na kraju krajeva nije bitan izgled  :P
leqally je napisao/la:
I mislio sam da je skin samo za izgled al rekoh da pitam  sta mi se odma smijete >.< hahaha Vidim vecina vas preporucuje akali  iako ne volim te zenske champione i male champione isprobat cu je  na kraju krajeva nije bitan izgled  
nurse akali onolike sise xd
Xin ti je dobar, mada ti vecina sampiona moze praviti "tonu dmg" kad ima dobar build.

Odma da ti kazem nemoj gledati da li je zensko, musko , ptica ili cudoviste (cho ♥) samo igraj.
lol jasta uzmem nurse akali :D pa samo prodem pored njih svi se zagledaju dok ih moj team bije HAHAHA mislim da cu ipak na kraju uzet Graves-a ahaha zapelo mi oko za njega i gotovo :D al obavezno cu isprobat i ove sto ste mi preporucili
tons of damage, late game = vayne .. true dmg je ipak najbolji 
Ako vec volis agresivu da mozes sto se kaze 1v5 ici i da dila mnogo dmg-a to je : rengar i kha ziks =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.