Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba CS:GO Tournament #1

1.175 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.02.2013. u 10:10

Eh evo edita svemocnog...

Ovako, zbog raznih je****h problema sa CKRAS-om i slicnih stvari, morali smo ovako to da uradimo ;

Svaka ekipa ce nabaviti server za igru, ako nemate mozete rentati preko SERVERPLACE.DE

Nemamo drugu opciju, kako su me momacki izlevatili, tako da eto, mozemo da ga glabamo crncu.

Igra se na principu singlemap elimination-a, sve cete imati na linku loga... Turnir pocinje u subotu, 16.3.2013. od 18:00 pa nadalje..
Odgodjen je za slijedecu sedmicu ako ja u medjuvremenu dobijem par servera i obezbjedjene nagrade. Stream ce vjerovatno biti organizovan od strane REMODE organizacije, ali Jan mi se jos mora javiti da potvrdi.

Ovo je log preko kojeg sve mozete pratiti i vidjeti :

http://challonge.com/gbacsgo

Ulazak na mirc je obavezan, tu se sve dogovara.

U prvoj, grupnoj fazi, prva mapa ce da bude De_dust2_se. U slijedecoj fazi se igra de_nuke_ve. Dolazi 1/4 finala kada vi birate, igra se bo3.. i naravno finale bo3 veto. Nema puno price, 16.3. se vidimo na mirc-u, jave se sve ekipe, zna se ko s'skim igra. Odigraju se mecevi, prijave se rezultati i eventualni problemi. Na logu ce se sve editovati i vidjet ce se ko skim igra dalje... Nastavljamo ponovo isto sve do 1/4 finala i finala..

Rekli smo za nagrade, od bodova do servera, to ce biti ispostovano. Morao sam pomjeriti za slijedecu sedmicu, da sve sve lijepo dogovori i da dobijem servere ko covjek da ne bude problema, i da ljude ne molim, ako ne, morat cemo nastaviti ovako ,ali se zasigurno igra 16.3. Izvinjavam se na neurednosti i sranju, al sam drama umoran i iscrpljen, malo cemo ovo srediti kada dodjem sebi.

Sve informacije o tome ko igra, do nekih baznih pravila i mirc channel-a imate na logu, jos jednom :

http://challonge.com/gbacsgo
99in1hit

aleksandros
LAZAREV
d0t
srle
hyperion

Prijava za prijatelja:

Spray n pray

dekini
zende
davvelito
beRg
twist
indoGaming

Izzy
fans7e
ZMIGI
headshoT_
remo1h

lajndaun - mahi
insejngodmix :

insejn
shoxie
get_right
uno
core
gamezone.go

axell
dziben
med1um
magen
cakanez0r

hf 
iNVICTUS

eMMMCo
kLinac
TBA
TBA
TBA

Do vcrs biti ce edit.
ATG

WAN7Z
L1oN
noisewave
redza
tba
NiP

LARSSON
Fifflaren
Friberg
f0rest
Xizt

bad troll is bad

Post dobio šamar od DZAVID

darkecGO

darkec
askostar
edit
edit
edit

veceras edit.
woGmix

Paz
NyuNya
Sida
Armin
macak
djecaci

indes
430
prima
cokolada
quell
SkS.eStars

http://sks-gaming.de

Lineup :

astrN (ASTRO, exclusive4s, ili ti ga Paky)
duke_duke
pauLo
vilden
CINDER

Izmena (Substitute)

LEGIJA ili (or) TEEMO
Mozes li nam naci licencu da ubacimo EAC na server za vreme turnira ako nista drugo?
hitjaaa je napisao/la:
Mozes li nam naci licencu da ubacimo EAC na server za vreme turnira ako nista drugo?
Valjda se nije do toga došlo da se već čiteri ali bilo bi pametno kada bi se ubacilo. :)
aleksandro je napisao/la:
Valjda se nije do toga došlo da se već čiteri ali bilo bi pametno kada bi se ubacilo. :)
Cituje se i u "top" ligama... mene bas zanima jer ima previse dece na ovim turovima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.