Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

SD kartica problem

108 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.02.2013. u 22:36

Pozz,uzeo sam danas SD karticu 8gb (memorijsku) za mobitel,i sada ne mogu kopirati ove stare sadrzaje sa stare kartice na ovu novu,jednostavno kopiram na desktop sa stare ali ne da da zalijepim na ovu novu.

Rijec je o ova dva fajla,kada pokusam zalijepiti pise nesto kao da je datoteka zasticena bla,bla.

btw odznacim ono readme ali opet mi se samo chekira
Rješenje
Ako ne mozes kopirati taj DCIM, otvori ga prekopiraj podatke u neki drugi folder i nazovi ga DCIM , pa onda probaj mozda je folder koji je kreiran zaštićen, dešavalo mi se , pa sam morao kopirati u neki drugi folder i radilo je uglavnom.

Jer ti kada formatiras karticu preko mobitela, dobiješ automatski foldere koje mobitel pravi, photos, music i slično, pa predpostavljam da je i ovaj kreiran i vezan za kameru !

Uradi ovako , ubaci novu u mob , formatiraj istu preko mobitela, vidi dali ces dobiti foldere u njoj nakon formatiranja , moras dobiti foldere za muziku etc.

Onda uzmes otvori ovaj folder sa slike prekopiraj ili prebaci podatke u neki drugi nebitan folder , pa onda ga prebaci na novu karticu.
Ja nekad imam takvih problema sa Samsong Galaxy Y, jednostavno otkljucam mobitel prije nego sto ga prikljucim na komp 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.