Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iron Maiden - Zagreb ulaznice?

184 pregleda · 16 odgovora · otvorena 24.02.2013. u 16:43

Pozz,

Tražio sam po netu gdje mogu naručiti kartu za ovaj događaj (31.7.2013 Arena Zagreb) al' nigdje nema da li je neko od vas već naručio, ako jeste gdje i kako mogu naručiti?

Karte su puštene u prodaju od 15.02. 
gln je napisao/la:
Kontaktirao sam ih ne šalju ulaznice u BiH 
Ne šalju ku**c, ja naručio na ultra music festival i naravno da su došle poštom u roku 7 dana 

Nego tebi dosadno i diže ti se tema na g.ba 
KillaOR je napisao/la:
Ne šalju ku**c, ja naručio na ultra music festival i naravno da su došle poštom u roku 7 dana 

Nego tebi dosadno i diže ti se tema na g.ba 
Tako je odavno moj ti.Sve treba kao na pladnju doći.Režim "Previše sam lijen za bilo šta pa mi vi nađite" prevladao ^^
KillaOR je napisao/la:
Šalju u je***i Urugvaj, to što se vi djeca furate da ćete ići na neki koncert, a ništa od toga, nije moj problem 
Molio bih da ne pričaš gluposti, možda ja "dijete" sam obišao više svijeta od tebe? 
de ljud posto je svet mali ako znate nekog da prodaje karte na famaous ''crnom trzistu'' :D da me kontaktira posto trebaju mi dve :)
gln je napisao/la:
Molio bih da ne pričaš gluposti, možda ja "dijete" sam obišao više svijeta od tebe? 
hahahahahahahahaha jesi ti ozbiljan ? 
Nikola je napisao/la:
hahahahahahahahaha jesi ti ozbiljan ? 
da 
Jeste vi retardirani? Znate da je to što je koncert u Zagrebu ne znači da samo hrvati mogu doći, kako bi ostatak svijeta kupio karte da ne šalju u njihovu zemlju? Idioti. Ja svoje pre-paidao jer sam član onog iron maiden fan cluba, došle prije 5 dana
BannedOTF je napisao/la:
Jeste vi retardirani? Znate da je to što je koncert u Zagrebu ne znači da samo hrvati mogu doći, kako bi ostatak svijeta kupio karte da ne šalju u njihovu zemlju? Idioti. Ja svoje pre-paidao jer sam član onog iron maiden fan cluba, došle prije 5 dana
A jarane nisam lud da mislim da samo ljudi iz Hrvatske mogu doći na koncert -.-
Nego bila mi čudna informacija da ne šalju karte (moj drug je vjerovatno slagao da je slao mail) zato sam digao temu...
gln je napisao/la:
A jarane nisam lud da mislim da samo ljudi iz Hrvatske mogu doći na koncert -.-
Nego bila mi čudna informacija da ne šalju karte (moj drug je vjerovatno slagao da je slao mail) zato sam digao temu...
Da, slagao je, vjerovatno mu starci ne daju da ide pa laže da ti ne bi otišao. Mogu se naručiti, naruči ih.
gln je napisao/la:
Jesi sa starcima, ustvari nisi, ali mrsko mi se raspravljati..

Pokušavam ti reći da te jaran laže i da se preko tog weba mogu naručiti karte koje šalju u čitav svijet i ti mene praviš budalom.. Informiši se
KillaOR je napisao/la:
Jesi sa starcima, ustvari nisi, ali mrsko mi se raspravljati..

Pokušavam ti reći da te jaran laže i da se preko tog weba mogu naručiti karte koje šalju u čitav svijet i ti mene praviš budalom.. Informiši se
Živio u Holandij do prije par godina, al' haj ne bitno to 

Pa mogao si to reći u par rečenica nego me napadaš, skontao sam i ja skoro da me laže (ne daju mu roditelji) 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.