Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Path of Exile

54 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.02.2013. u 16:35

Zdravo.
Zelio bih da pitam, imal neko da igram PoE ovdje pa da sta zajedno radimo ?

Ja imam level 77 Marauder (normal), 66 Duelist (normal), 44 shadow (normal), 68 Ranger (hardcore) pa da pomalo igramo, ponekad i onaj race event ?
Za one koji nisu upuceni, PoE je MMORPG jos u beta fazi, a vec ima dosta igraca.

Do Janaura bila je closed beta, sad je open.

Vidjet cete na traileru, imate bezbroj kombinacija za spellove, a i za skillove.

Trailer :

http://www.youtube.com/watch?v=NDFO4E5OKSE

Ima nekoliko rasa :
- Marauder
- Templar
- Ranger
- Shadow
- Witch
- Duelist

Mogo bi i neki forum za PoE da bude ?
imam ja 71 Marauder normal , templar 41 normal , i sad rangera furam 45 normal... RANGER ftw onaj build sa lighting arrow :D

IGN "BiPolarGod"

# BTW IGRICA JE BOG , TITO MRTVI , POJELA ZA DORUCAK DIABLO III i ostale ovog zanra igrica je perfekcija
igrao PoE u close beta i sve bilo ok igrao sa duelistom lvl 60+ i sada kada su napravili open beta nemogu nikako da igram , udjem na server igram 15 sec i odma me izbaci i pise kao diskonektovan sam radi greske na serveru ili nesto sl. btw.. ova igrica je vrh ...
BlueBulet je napisao/la:
igrao PoE u close beta i sve bilo ok igrao sa duelistom lvl 60+ i sada kada su napravili open beta nemogu nikako da igram , udjem na server igram 15 sec i odma me izbaci i pise kao diskonektovan sam radi greske na serveru ili nesto sl. btw.. ova igrica je vrh ...
mozda ti je cc-an taj accaunt
napravi novi i igraj ha ja , i reinstal igru nez...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.