Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crno-bijele linije na ekranu :( POMOZITE DAJEM KREDIT!)

110 pregleda · 10 odgovora · otvorena 23.02.2013. u 13:39

Krci mi nesto iz napojne msm da je ventilator to je ok nije mi toliki problem ako dok to krci na ekranu mi se pojavljuju male crno-bijele linije. Graficka nije, jer sam nosio kod prijatelja njemu normalno radi. Ostali cooleri nisu jer sam sve 1 po 1 zaustavljo i gledo sam, samo je od napojne krcilo.

A kad prestane to krcit, prestanu mi i linije na ekranu wtf.

Sad ja ne kontam ovo kako zbog napojne dobijam na ekranu nesto.

Dajem kredita ako mi rijesite ovo, samo mi nemojte rec promjeni napojnu, jer sam je nedavno mijenjao i hocu da je sam probam popravit prije nego sto kupim novu

HVALA
Oko napajanja se ne smije zaje*avat i nemoj da ti pada na pamet oko nje se igrat.
Jesi prikopčao kablove koji vode u monitor i u kućište dobro,jako ih utisni.

Može biti do kabla,porbaj koristiti VGA umjesto DVI.
Skini program za mjerenje temperature. Instaliraj program te izgasi na pola sata PC,pokreni komp i prati GPU temperaturu,moguće je da ti se pregrijava.

"SpeedFan" program za mjerenje temperature. Free je.

I kada si kupio monitor i koji je. (LCD,plazma,CRT...)
Odnesi monitor kod prijatelja i pregledaj ali prije bih rekao da ti se prasina nakupila pa ti se pregrijava komp pročisti ga .
OverAndOut je napisao/la:
Oko napajanja se ne smije zaje*avat i nemoj da ti pada na pamet oko nje se igrat.
Jesi prikopčao kablove koji vode u monitor i u kućište dobro,jako ih utisni.

Može biti do kabla,porbaj koristiti VGA umjesto DVI.
Skini program za mjerenje temperature. Instaliraj program te izgasi na pola sata PC,pokreni komp i prati GPU temperaturu,moguće je da ti se pregrijava.

"SpeedFan" program za mjerenje temperature. Free je.

I kada si kupio monitor i koji je. (LCD,plazma,CRT...)
Znam da se ne smijem zajebavat, ali ovo mene i previse zajebava tako da moram...

Kablovi su u redu.

Koristim DVI kabal a VGA nemam.

Imam Speccy, Komp sam upalio prije 27 min. a imam ove temperature.
CPU 41°C
Maticna 30°C
HDD 31°C

Eto to su sve koje sam naso u speccy, a monitor mi je LCD.
Nema ti GPU temperature,ovo ti je samo procesora,matične i hard diska
graficka ti je u losem stanju, imao sam taj problem.

Stavi drugu graficku pa ces vidjet. Uglavnom sto prije to rijesi
Auth0riTy je napisao/la:
graficka ti je u losem stanju, imao sam taj problem.

Stavi drugu graficku pa ces vidjet. Uglavnom sto prije to rijesi
Bola jesi li sve procitao? Bruji mi iz napojne. Evo sad cu izvadit graficku a komp konektovat na ovo drugo sto nije graficka pa da vidim. Inace grafa mi nema cooler
Fraxone je napisao/la:
Bola jesi li sve procitao? Bruji mi iz napojne. Evo sad cu izvadit graficku a komp konektovat na ovo drugo sto nije graficka pa da vidim. Inace grafa mi nema cooler
procitao jesam,al sad ti kazem te linije su zbog graficke. probaj moj savjet,nemas sta izgubit
Bilo koji fragmetni ako se pojave na LCD-u su zbog jakog zagrijavanja graficke ili je graficka pri kraju i + jos nemas coller na grafickoj...

Reper grafu ili buy new .
musso je napisao/la:
Bilo koji fragmetni ako se pojave na LCD-u su zbog jakog zagrijavanja graficke ili je graficka pri kraju i + jos nemas coller na grafickoj...

Reper grafu ili buy new .
Evo nije bilo do grafe nego do napojne kupio novu i fino radi... HVALA!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.