Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Online browser igre

141 pregled · 10 odgovora · otvorena 22.02.2013. u 23:26

Pozdrav raja.

Vratio sam se aktivno igranju na browser igricama, standardno ono Ikariam, Gladiatus, Nemexia itd. pa me zanima sta vi igrate, ima li kakva igrica, kakvi ste, savezi itd?

Da cujem malo 
igraj traviana,ima jedan odlican server nedavno poceo ima fino igraca a zastita traje dugo,trenutno sam u 1 savezu sve fino ide igram OFF i tako to na tu temu 

E:Ako oces link servera javi se na PM;D
Doowla je napisao/la:
igraj traviana,ima jedan odlican server nedavno poceo ima fino igraca a zastita traje dugo,trenutno sam u 1 savezu sve fino ide igram OFF i tako to na tu temu 

E:Ako oces link servera javi se na PM;D
Ako zastita dugo traje mogo bi igrat. Oni svi ostali brzo prodje zastita odma te ovi razvijeni napadaju.
Travian sam igr'o al igra smorila jos ako igras na trav.rs nikako ne valja jer tamo fino jedan ciko iz administracije daje jednoj ally uvek golda i uvek su prvi , al nema dokaza i nemo's ga prijavit -.-

ikariam nisam igrao ,

battleknight , 100puta bolja igrica od traviana i ikariama

igraj druze bitefight , 100posto znas ima i rs i ba domena al bolje je igrati na ba ili com , na com jos bolje jer ima onaj speed server , i ''nova verzija '' bf-a

a ako hoces neke igre sto se igraju dugo ko travian , idi na looki portal , tamo imas onaj desert operations itd :)
medinjo je napisao/la:
Travian sam igr'o al igra smorila jos ako igras na trav.rs nikako ne valja jer tamo fino jedan ciko iz administracije daje jednoj ally uvek golda i uvek su prvi , al nema dokaza i nemo's ga prijavit -.-

ikariam nisam igrao ,

battleknight , 100puta bolja igrica od traviana i ikariama

igraj druze bitefight , 100posto znas ima i rs i ba domena al bolje je igrati na ba ili com , na com jos bolje jer ima onaj speed server , i ''nova verzija '' bf-a

a ako hoces neke igre sto se igraju dugo ko travian , idi na looki portal , tamo imas onaj desert operations itd 
Mislio sam krenut igrat bitefight ali radje cu pricekat ljeto kada budem puno vise aktivniji 
veruj mi brate neces se pokajati ma nije bitno vreme realno kad ces da pocnes igrati bf posto to ne zauzima puno vremena ko travian , jos bih ti preporucijio da se resgistrujes na board.ba.bitefight forum, ima puno drustva :) naravno ako pocnes da igras na ba domeni :)
Hmm BiteFight,nekada je to bila dobra igra al posle updejta je postala skroz losa,igrao sam pre na bitefight.rs s3 sa par ljudi koje licno znam,i onda je dosao updejt koji je sve upropastio,prestali smo da igramo i mi i gomila drugih ljudi na tom serveru,moja preporuka ti je da ne pocinjes jer ima puno boljih igara.Trenutno igram OGame  
Pa mislim da je travian najbolja online browser igra iako sada opada igranost radi ovog novog update-a.

Bitefight takođe nije loša al' i njega usrao update.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.