Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam update problem

189 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.02.2013. u 16:17

Znaci uradio sve ove updejte i udjem u cs i docekaju me ove bijele crte,ima neko rijesenje ?
Treba i meni pomoć. Izbrisao sam steam i cs. Opet sve instalirao, skinuo CS. Otvorim ga i udje u njega, i samo me izbaci.

Biti će bodova i aplauz ko pomogne.
bijele crte ili zelene ili razvucena slika to ti je dokaz da si koristio cheat na steamu nekazem za tebe modza ti nisi ali jest neko drugi kod mene je bio update i sve mi ured fps 100 ne laga nesjecka.Oni su odradili taj update da vise nema hakovanja preko steam a koji su hakovali i koristili cheat to se njima dogadja ta sranja
sigurno je neki problem

Post dobio šamar od DZAVID

u launch options dodaj -nofbo -nomsaa
a u igri gl_vsync 0, fps_max 99
Pr0_ je napisao/la:
bijele crte ili zelene ili razvucena slika to ti je dokaz da si koristio cheat na steamu nekazem za tebe modza ti nisi ali jest neko drugi kod mene je bio update i sve mi ured fps 100 ne laga nesjecka.Oni su odradili taj update da vise nema hakovanja preko steam a koji su hakovali i koristili cheat to se njima dogadja ta sranja
prejako .
LARSSON je napisao/la:
Treba i meni pomoć. Izbrisao sam steam i cs. Opet sve instalirao, skinuo CS. Otvorim ga i udje u njega, i samo me izbaci.

Biti će bodova i aplauz ko pomogne.
Valve nam svima pravi probleme sa STEAM-om, treba čekati next update, ove sve ostale gluposti nevrijede,odi na STEAM na Svijetski forum i oni nemaju nikakav fix sve ove cake su lažiranje........:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.