Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Youtube komentari

127 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.02.2013. u 14:27

vozdra raja,

interesuje me da li ja mogu da vidim ono sto sam komentariso na yt,znaci direktno da mi prikaze.
Prethodno sam ugasio stranicu "feed" gdje su se prije prikazivali moji komentari.

Trazio sam po postavkama ali bezuspjesno,ima sto sam lajko,historija pregleda,al nikako komentare da nadjem.
---> Inbox
Imaš u Inboxu kanala kada te neko citira i komentariše tvoj video 
Un4giveN je napisao/la:
Imaš u Inboxu kanala kada te neko citira i komentariše tvoj video 
Znam za to,nego hocu da vidim svoje neke komentare,koji nisu citirani,niti ista...

Znaci jednostavno da li ima historija ,to i to sam tad i tad komentariso,sa linkom komentara.(ne moraju biti sve informacije,al neke osnovne)
Denox je napisao/la:
Znam za to,nego hocu da vidim svoje neke komentare,koji nisu citirani,niti ista...

Znaci jednostavno da li ima historija ,to i to sam tad i tad komentariso,sa linkom komentara.(ne moraju biti sve informacije,al neke osnovne)
Odes na My channel i tamo imas Likes,Feed i Comments. Na Feed ti se nalazi sva tvoja aktivnost(zajedno sa komentarima).
Buduci_Traceur je napisao/la:
Odes na My channel i tamo imas Likes,Feed i Comments. Na Feed ti se nalazi sva tvoja aktivnost(zajedno sa komentarima).
Bila je ugasena feed kartica,zato sto nisam htio da drugi gledaju sta ja radim na yt,sad kad je aktiviram samo mi pise kad sam koji klip uploadovo.

Oznacio sam tamo da prikazuje i sto komentarisem,znaci i to je iskljuceno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.