Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Fontana se moze ubiti

861 pregled · 13 odgovora · otvorena 15.04.2007. u 14:29

Posto je neko postavio prije nekoliko dana post da li se fontana moze ubiti i odgovori su bilo moze kad bi bilo wtf ovo ono, ma nemora nista!
Ja sam ovo u single playeru uradio samo da vam dokazem da moze, i netreba nista posebno
eto pregledajte
kako si samo glup....fontana se ne moze ubit ak nemas cit...il ako je wtf mode...zato nemoj molim te to nista ....ona ima 50 000 hp-a ...ne moze to ... skinut bez cita...stoga CAO!

Post dobio šamar od LizzarD

lostbro je napisao/la:
pa jeli ono cheat?? dobro jest kad sam pare sebi ubacio i uzo iteme koje trebaju

pa kazem ti bez cita ga ne mozes ubit...morao si ukucat cit za gold...stoga ti meni nemoj pametovat ti i dota vidim sad...teme bezvezne postavljas..cccod mene 1 !!

Post dobio šamar od LizzarD

lostbro je napisao/la:
hajd dobro, ovo cu uradit i na netu

eto kako si glup...u multi playeru ne mozes cit ukucat...jedino da skupis najjace iteme sto je prosto nemoguca recenica jer ces dotad vec pobijeditit...stoga ne moze se fontana ubit bez cita...

Post dobio šamar od wonanDRey

lostbro je napisao/la:
slusaj ba, ovdje je pitanje mozel se fontana ubit?? i ja sam je ubio

hahaha slusaj ti...mogu ja s najgorim herojem u doti ubit fontanu iz jednog poteza...hos da vidis tog "skilla"?
               Ar1F!! je napisao/la:
eto kako si glup...u multi playeru ne mozes cit ukucat...jedino da skupis najjace iteme sto je prosto nemoguca recenica jer ces dotad vec pobijeditit...stoga ne moze se fontana ubit bez cita...

Covjece koji se k, glupiras i prosipas..

poenta nije da je uspio, nego da dokaze da nije neunistiva i smislu, statusa, jer udarat moras i mozes, i realno je da uradis to sa zlatom D?
fontana se moze unistiti ... cak i u borbi ... gledao sam replay ... cak je tema bila ovdje na gamersima ....

sjecam se bili su sven lucifer void i jos neki.. igrali su 5v5 i setinel je unistio sourges fontanu... tako da arife nemoj nebuloze da pricas ... sve se moze unistiti osim ako nije ineviuable
Fontana se moze ubit! Likovi su na battle.net-u na Public gameu uspjeli, nakon sto je izasla verzija DotA-e u kojoj fontana INVURNEABLE.

@arif lol?
4 4r1f!!-ova posta + 7 lostbro-ovih postova na istoj temi = 2 bana.
Lizzard, svrbi li te dlan?

Momak je postavio temu da dokaze da se fontana MOZE ubiti, a ne da se ku**i kako je on "posteno" ubio...
olaksajte i nama i sebi - procitajte prvo sta pishe u hebenoj temi.
               won.anDRey je napisao/la:
Lizzard, svrbi li te dlan?

Momak je postavio temu da dokaze da se fontana MOZE ubiti, a ne da se ku**i kako je on "posteno" ubio...
olaksajte i nama i sebi - procitajte prvo sta pishe u hebenoj temi.

da vidi se da ima pametnih upravo pricamo u istoj stvari citajte ljudi sta zeli reci, a ne... gg andrey hvala na podrsci!
               LoKi© je napisao/la:
fontana se moze unistiti ... cak i u borbi ... gledao sam replay ... cak je tema bila ovdje na gamersima ....

sjecam se bili su sven lucifer void i jos neki.. igrali su 5v5 i setinel je unistio sourges fontanu... tako da arife nemoj nebuloze da pricas ... sve se moze unistiti osim ako nije ineviuable

jeste bila je ta tema ja znam skidao sam rep i odma poslije probao da se uvjerim ...

zakljucak je:

FONTANA SE MOZE UNISTITI BEZ CITOVA !!!!

treba samo malo mozga za prave iteme i eto

Post dobio aplauz od wonanDRey

The_SmaK je napisao/la:
jeste bila je ta tema ja znam skidao sam rep i odma poslije probao da se uvjerim ...

zakljucak je:

FONTANA SE MOZE UNISTITI BEZ CITOVA !!!!

treba samo malo mozga za prave iteme i eto

otidji sada mami i reci joj
Rekao je Andrey da si rodila i odgojila divno i pametno dijete!

prokletstvo, zasto svi jednostavno ne mozete biti normalni i davati normalne komentare?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.