Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

cordless desktop problem

233 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.04.2007. u 12:16

prije 15tak dana sam uzeo Logitech cordless desktop mis+tastatura(bezicni znaci). znam da se baterije brzo trose i da je sranje to vas ne pitam.
eh sad se poceo pojavljivati problem sa misem... svakih 10tak-15 minuta on kao da padne u stand-by i zaledi. ja izvadim i ubacim opet (ISTU BATERIJU) i opet radi. sa tastaturom nemam problema. dakle, vjerovatno problem nije do baterija jer sa istom radi kad ga "resetujem" odnosno izvadim u ubacim bateriju. anyone ?
ako imash ono kuciste od misha i tastature...pogledaj da nije do toga tj. jesul baterije udure
ja sam u jednom kaficu instalirao neke nesjesam se koje marke... al bio isti problem al ja sam to rijesio kad sam instalirao sofware i drajver sa cd-ea ima nedje u opcijama da ja stavim vreme na never .... pogledaj malo u opcijama ....
Ja takodje imam bezicni mis i tastaturu desilo se i meni tako nes slicno i nikad nisam uspio napravit mislim da je to da misa neki problem u njemu "bug" zato ako si ti to tek kupio tj ako je pod garanciom idi i zamjeni...
               eFFe.gabrieL je napisao/la:
ako imash ono kuciste od misha i tastature...pogledaj da nije do toga tj. jesul baterije udure

a **** ga gabriell..i ti ga usra...fino covjek kaze da nije do baterija...ma 100 % je jer nisi fino instalirao drajvere...100 % je do toga...ak imas drivere instaliraj i bice ti udure
               Xe0n je napisao/la:
ja sam u jednom kaficu instalirao neke nesjesam se koje marke... al bio isti problem al ja sam to rijesio kad sam instalirao sofware i drajver sa cd-ea ima nedje u opcijama da ja stavim vreme na never .... pogledaj malo u opcijama ....

ponovo sam instalirao drivere. nisam naisao na bilo sta da stavim vrijeme tamo vamo. pregledao po ovom "set point" programcicu...nista. restartovao kompjuter i dalje isti problem
dok ga koristim... kaze "isto kao da padne u stand by" ali nije da padne jer bih ga mogao "probuditi"

edit.

@ yuber - je*i ga miš je, nije monitor.

@ ostali - hvala na pokusajima, sutra idem mjenjati.... jbg
               zivio je napisao/la:
dok ga koristim... kaze "isto kao da padne u stand by" ali nije da padne jer bih ga mogao "probuditi"

jel tu ima fazona, grijanjem, jer znam debilni laptop od frenda, kada radi a ne hladi se dovoljno samo pane u standby il isamo se ugasi iako ima bateriju? mozda to?!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.