Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Footstar - Igra gdje ste vi zvijezda

158 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.02.2013. u 18:51

Dali neko igra ovu igru http://www.footstar.org/ ?

http://www.footstar.org je definitivno jedna od boljih i zanimljivijih koju ste do sad imali priliku igrati. Sam naziv 'Footstar' vam govori da je riječ o nogometu i to je tačno, ali ne na nacin na koji ste do sad navikli kod drugih online manager igara, da vodite klubove osvajate trofeje i borite se za mjesto u ligi najjačih, iako postoji i ta opcija u koliko sebi uplatite FS Fan Gold paket. U tom slučaju mozete dobiti svoj klub koji nije jednostavno voditi kao na Hattricku ili nekoj drugoj slicnoj igri jer se ovdje ipak o transferima pregovara sa pravim igračima (1 igrač = 1 korisnik, s mogućnošću kupnje dodatnog igrača).

Dođite i pokušajte. Nemate šta izgubiti. Ova igra je stvarno jedinstvena.
Igram vec...imam 9 nastupa za BiH U18 .
Probat' ćemo 
exampLe_ je napisao/la:
Igram vec...imam 9 nastupa za BiH U18 :D.
lijepo, a koji si igrac?

ja sam safet ninkovic, ali imam i drugog igraca Irfan Alihodzić koji je gk u reprezentaciji
vita96 je napisao/la:
lijepo, a koji si igrac?

ja sam safet ninkovic, ali imam i drugog igraca Irfan Alihodzić koji je gk u reprezentaciji
Miralem Ikanovic, NK Veziri .
Igrica je fenomenalna :D...dobro sam se zabavio na pocetku dok sam nesto skontao,ali na sreci,nasli se neki "grobari" da me poguraju :P
Ma promovisat cu je ja tamo na FORUMU ;)..navuce se uvjek neko :D..pogotovo kad vidis da su tamo sve likovi bolesni sa sportom :P
Moje su vam preporuke kada pocinjete da dodjetu u bh ligu ili u lige iz okruzenja (HR, SRB, CG).

Sto se tice preporuka za klub to vam je najbolje da dodjete u GROBARI FC ili u NK Veziri.

To su klubovi koji najvise ulazu u mlade igrace. Inace NK Veziri U19 je 3. najbilja juniorska ekipa na ovoj igrici. To pokazuje koliko su kvalitetni, a uz to prave odlicne rezultate s juniorima. Niko im godinama ne moze uzeti titulu, sada zadnje 2 sezone GROBARI FC postaju sve kvalitetniji :D

Takodjer mozete da dodjete i kod mene u ekipu FK Dinamo, tu ekipu ja vodim jer i mi radimo dosta dobro s juniorima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.