pozz imam na pciju i fifu 13 i pes 13 sad cemo zauvijek odlučiti ko je bolji pes 13 ili fifa 13.Što ima pes a fifa nema i obrnuto.Po meni pes ima finesse shot jači imoze iz daljine bez problema zabiti gol a fifa ima finese shot ali je slabo ja kad igram 1 on 1 na fifi pretesko je zabiti gol sa nekin 25 metara kad pucam finese shot.Sad cu vam reci moje mišljenje o pesu i fifi 1. pes ima bolji sustav karijere ili master lige nego fifa. 2.a fifa ima bolji sountrack od pesa bolje su pjesme i. 3. na fifi su golmani bolji a na pesu kad opalim sa dzekom lopta se nevidi 300 na sat ide.4.ali zato fifa ima u game menu 1on1 option.Eto to su moji comparisoni izmedju fife i pesa pa bih zamolio pes i fifa mastere da napisu svoja mišljenja
Diskusija
Zaključana
konacno PES Vs FIFA
240 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.02.2013. u 19:02
Stvar ukusa, nema smisla raspravljati.
Neko voli Fifu neko Pes , mišljenja su različita nema svako isti ukus .
"pes ima bolji sustav karijere ili master lige nego fifa "
Jesi li ti svjestan koju si kolicinu gluposti rekao u ovoj recenici ?
Fifa je dosta,dosta realnija, necu vise nista komentarisati.
Jesi li ti svjestan koju si kolicinu gluposti rekao u ovoj recenici ?
Fifa je dosta,dosta realnija, necu vise nista komentarisati.
Ja mislim da ce sada svi strucnjaci svijeta prihvatiti tvoje misljenje i da ce konacno doci kraj toj raspravi.
Svaka ti cast.
Svaka ti cast.
Danas se otvorila PS3 igraona gdje mi je škola. Nisam igrao pesa od 2008, i danas kad sam počeo igrat tu 13-ku ocam' i dalje retardirano kao prije. Navodim primjer npr. sudija daje žuti igraču, a igrač 10 metara od njeg još leđima sudija okrenut prema njemu o.O
Ko je ovdje lud?
Ko je ovdje lud?
FIFO mOjkO sportskih simulacijO.
Postigao si cilj u životu,a 
Pes je maajka,zavisi sve od ukusa

Pes je maajka,zavisi sve od ukusa
gln je napisao/la:
Danas se otvorila PS3 igraona gdje mi je škola. Nisam igrao pesa od 2008, i danas kad sam počeo igrat tu 13-ku ocam' i dalje retardirano kao prije. Navodim primjer npr. sudija daje žuti igraču, a igrač 10 metara od njeg još leđima sudija okrenut prema njemu o.O
Ko je ovdje lud?
Ko je ovdje lud?
FIFA je bolja 100 puta , FIFA ima licence sto pes nema , za pes moras skidati patcheve , FIFA ima bolju grafiku , FIFA je REALNIJA , pes 13 nije ni dorastao FIFI 13!!!!
Ne kontam svhru ovog raspravljanja. Isto ko i Dota vs LoL, CoD vs BF, Diablo 3 vs Path of Exile.
Igrao sam i FiFu i PES i nemam favorita, niti hocu da imam, igram radi zabave a ne radi "internet huliganstva" sta je bolje.
Neka igra ko sta hoce i sta voli. Postujem sve dok ti postujes moje odluke, a moja odluka je da ja nemam "favorita" i svaka igra je dobra u svom smislu.
Igrao sam i FiFu i PES i nemam favorita, niti hocu da imam, igram radi zabave a ne radi "internet huliganstva" sta je bolje.
Neka igra ko sta hoce i sta voli. Postujem sve dok ti postujes moje odluke, a moja odluka je da ja nemam "favorita" i svaka igra je dobra u svom smislu.
A jesi nepismen.Tema nigdje veze.
Cuj zauvijek rijesiti dilemu ko je bolji hahahaha.
Cuj zauvijek rijesiti dilemu ko je bolji hahahaha.
Nije FIFA bolja zbog licenci i pjesama,jednostavno veci je izazov igrati FIFU nego PES.PES poigram kad izadje,cim pocnem na superstaru pobjedjivati 7-0,ostavim to.
Uzmi igraj PES, 100% bolji. Fifa je sranje realno.
Ajmo to ovako gledat
Pes - moras igrat takticki .
Fifa - bukvalno onim trikovima izvalis pola odbrane , daj bjezi tamo.
Znaci ako kontas prelazit i to , da naucis nesto onda je to PES , FIFA je vise za zajebanciju sa jaranom i to.
PES je teze za igrat od FIFE , fifa je djecija .
Po meni PES mnogo bolji + fifa ima mnogo vise bugova od PESA , a jos da dodam to sto je bolja master liga .
PES , 4win!
Mada svako ima svoja misljenja al realno PES je realniji na odnosu od FIFE
Znaci ako kontas prelazit i to , da naucis nesto onda je to PES , FIFA je vise za zajebanciju sa jaranom i to.
Po meni PES mnogo bolji + fifa ima mnogo vise bugova od PESA , a jos da dodam to sto je bolja master liga .
PES , 4win!
Hajrazrt je napisao/la:
Ajmo to ovako gledat
PES , 4win!
PES , 4win!
PES ima, također, bugova. FIFA je mnogo, mnogo realnija od PES-a gdje dajem golove sa centra. Uzmem Messi-a i pretrčim sve, pa šta je tu realno(superstar naravno) ? Na PC je PES bolji(barem meni), dok FIFA dominira na konzolama. Svi profesionalni timovi igraju FIFA-u, a ne PES
Hajrazrt je napisao/la:
Ajmo to ovako gledat
PES , 4win!
PES , 4win!
Uzmi Chelsea/Liverpool (koji su realno *ite na FIFI) i igraj protiv Barce na World Class pa cu te pitati treba li ti taktika ili ne. I to da samo potezima prodjes pola odbrane je supljak samo takav...djecija igra koju igra 90% gamera u svijetu...no comment.
gln je napisao/la:
Ko je ovdje lud?
Ko je ovdje lud?
Tako je i meni na Pesu, dodju frendovi igramo Pesa, nece FIfe, 'aj dobro. Ja idem na igraca sa R1+X na svojoj polovici, kad ono faul, crveni karton, a sudija nedje bogu iza nogu -.-'
@on topic Pes ima dosta bagova za postizanje golova, dok Fifa ima u letenju igraca, i bjezanju sudija sa terena LOL.
Ipak Fifa ♥
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.