Eh da i ja napokon uradim neshto za vas i za sebe ... Naime ove subote organizujemo jedan turnir , koji bi trebao biti jedan od najboljih u zadnje vrijeme
)
Eh sada o cemu je rijec , mnogi od vas znaju a mnogi i ne , turnir ce se odrzati u igraonici u Sarajevu , tacnije igraonica se nalazi na ilidzi , Ulica " MALA ALEJA 66 " Prolaz takozvani :]
Znaci konfiguracija racunara je :
- AMD Athlon 64 Procesor 3.0
- 512 rama
- Graficka : GForce6600 GT
- Slusalice odlicne
- Monitori 21 incHni ....
- mishevi 10x mx 518
Raspored racunara , znaci protivnika gledas u oci , nema smekanja , nema galame , nema GLEDANJA !
Sto se tice gledanja , jos uvijek pokusavamo obezbijediti projektor , za osobe koje budu vani ... jer mislim da nema potrebe da vecina osoba koje budu ucestvovale na turniru , da gledaju tj da smetaju drugima dok budu igrali
Sto se tice opreme , sami necete moci nista kopcati , biti ce 2 ili 3 lika koja ce biti zaduzena za to najvjerovatnije ja , Mubi , Edo ... dva lika koja rade ovdije , zasto je to tako. Pa jednostavno necu da nikome nista fali , niti da se odnosi oprema koja je ovdije postavljena
Sto se tice gledanja , rekao sam od t0ga nece biti nista , na vratima ce biti zalijepljena satnica ...GRUPE , SATNICA , sve ... ekipe u sastavu tom i tom ...
example :
Grupa A :
Arena 1 vs Arena 2 - 09:00
Arena 2 vs Arena 3 - 09:45
Itd itd itd , vecina vas konta al et posto uvijek ima nepismenih da nacrtam
Sto se tice uplata ... eh Naime ... posto nebih rekao da ce ovo biti neki bezvezni turnir ... uplata ce biti : 50 km po EKIPI ILI KLANU - tj 10 km po jednom igracu !
Sto se tice ekipa sa strane tj drugih gradova , uplate na dan ura
Sto se tice Izvlacenja grupa one ce biti naknadno odredjene
Sto se tice uplata .. tj ekipa koje su zainteresovane za ovaj turnir ... eh ovako ... Sto se tice Ekipa from Sarajevo .. ovo vazi samo za njih i samo njih. [URL]Uplatiti se moze samo do 00:00 u petak navecer ... znaci ko nedonese pare u Petak 20.04 do 00:00 ( 12 sati tj ponoci ) nece moci igrat ![/URL]
Ovo je samo zb0g grupa a i prijeve mogu na pm ili na msn
[URL][email uklonjen][/URL] - bok1
[URL][email uklonjen][/URL]- Mubi - decko koji radi ovde
Ili na m0b .... da nepisem ovdije javno ..nebih da me maleni hitoni zivkaju u 3 ujutro
Sto se tice sistema igranja on ce biti :
Kao sto sam napisao biti ce grupni raspored i nakon toga doigravanja znaci ako bude 8 ekipa biti ce 2 grupe po 4 ekipe prve dvije prolaze i igra se polufinale i finale (prvi protiv drugog i drugi protiv prvog)
Ako budu 2.grupe biti ce prvi nosioc. Znaci ako bude 10 ekipa igrace se 2 grupe po 5 ekipa ... prvih 3 ce prolaziti .. itd itd .. svi kontate pa da nepisem dalje.Tako dalje , tako dalje ...
U grupnom će se igrati mape :
De_dust2
De_inferno
De_train
Polufinale :
De_nuke
Finale:
De_inferno
De_dust2
Ako bude izjednaceno u mapama igra se de_train.
mp_timelimit 0
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
mp_fadetoblack 1
mp_c4timer 35
mp_freezetime 10
mp_tkpunish 0
mp_friendlyfire 1
mp_startmoney 800
mp_forcecamera 2
mp_forcechasecam 2
mp_autokick 0
mp_footsteps 1
mp_roundtime 1.75
mp_buytime 0.15
mp_maxrounds 15
sv_gravity 800
sv_maxspeed 320
sv_cheats 0
sv_aim 0
pausable 0
sv_restartround 1
JA ODREDZUJEM PRAVILA !
nebih zelio da dodjem u konflikt s nekim od igraca ... sa njihovim pravilima .. jedino onako kako je napisano ili uz dogovor obje ekipe
Sto se tice Ekipa koje ocekujem ovdije ... pa et neznam , postavio sam temu 7 dana ranije ... pa cemo da vidimo
)
btw , mozda najzanimljiviji dio turnira :
Nagrade :
[URL]-I Mjesto - 500 km [/URL]
[URL]- II Mjesto - 200 km [/URL]
[URL]- III Mjesto - 77 km [/URL]
Nagradni fond je zb0g t0ga st0 se igraonica zove arena777
Sto se tice sigurnosti nekih igraca, ja im garantujem za sve ostalo
)
Ako neko bude imao bilo kakvih problema na ilidzi ili ovde u igraonici , zamolio bih OBAVEZNO da se meni prvom javi pa tek onda ostalo
BTW : Slike igraonice -

Nadam se da nisam nesto zaboravio , sto se tice hrane i cuganja ... na svakom koraku i na svakom cosku ima prodavnica , super marketi , bazeni , parkovi , neznam ni ja sam
)
Etc ... 21-22.04.2007
p.s. ja mislim da je ovo bio post bez edita :$
]
)Eh sada o cemu je rijec , mnogi od vas znaju a mnogi i ne , turnir ce se odrzati u igraonici u Sarajevu , tacnije igraonica se nalazi na ilidzi , Ulica " MALA ALEJA 66 " Prolaz takozvani :]
Znaci konfiguracija racunara je :
- AMD Athlon 64 Procesor 3.0
- 512 rama
- Graficka : GForce6600 GT
- Slusalice odlicne
- Monitori 21 incHni ....
- mishevi 10x mx 518
Raspored racunara , znaci protivnika gledas u oci , nema smekanja , nema galame , nema GLEDANJA !
Sto se tice gledanja , jos uvijek pokusavamo obezbijediti projektor , za osobe koje budu vani ... jer mislim da nema potrebe da vecina osoba koje budu ucestvovale na turniru , da gledaju tj da smetaju drugima dok budu igrali

Sto se tice opreme , sami necete moci nista kopcati , biti ce 2 ili 3 lika koja ce biti zaduzena za to najvjerovatnije ja , Mubi , Edo ... dva lika koja rade ovdije , zasto je to tako. Pa jednostavno necu da nikome nista fali , niti da se odnosi oprema koja je ovdije postavljena

Sto se tice gledanja , rekao sam od t0ga nece biti nista , na vratima ce biti zalijepljena satnica ...GRUPE , SATNICA , sve ... ekipe u sastavu tom i tom ...
example :
Grupa A :
Arena 1 vs Arena 2 - 09:00
Arena 2 vs Arena 3 - 09:45
Itd itd itd , vecina vas konta al et posto uvijek ima nepismenih da nacrtam

Sto se tice uplata ... eh Naime ... posto nebih rekao da ce ovo biti neki bezvezni turnir ... uplata ce biti : 50 km po EKIPI ILI KLANU - tj 10 km po jednom igracu !
Sto se tice ekipa sa strane tj drugih gradova , uplate na dan ura

Sto se tice Izvlacenja grupa one ce biti naknadno odredjene

Sto se tice uplata .. tj ekipa koje su zainteresovane za ovaj turnir ... eh ovako ... Sto se tice Ekipa from Sarajevo .. ovo vazi samo za njih i samo njih. [URL]Uplatiti se moze samo do 00:00 u petak navecer ... znaci ko nedonese pare u Petak 20.04 do 00:00 ( 12 sati tj ponoci ) nece moci igrat ![/URL]
Ovo je samo zb0g grupa a i prijeve mogu na pm ili na msn
[URL][email uklonjen][/URL] - bok1
[URL][email uklonjen][/URL]- Mubi - decko koji radi ovde

Ili na m0b .... da nepisem ovdije javno ..nebih da me maleni hitoni zivkaju u 3 ujutro

Sto se tice sistema igranja on ce biti :
Kao sto sam napisao biti ce grupni raspored i nakon toga doigravanja znaci ako bude 8 ekipa biti ce 2 grupe po 4 ekipe prve dvije prolaze i igra se polufinale i finale (prvi protiv drugog i drugi protiv prvog)
Ako budu 2.grupe biti ce prvi nosioc. Znaci ako bude 10 ekipa igrace se 2 grupe po 5 ekipa ... prvih 3 ce prolaziti .. itd itd .. svi kontate pa da nepisem dalje.Tako dalje , tako dalje ...
U grupnom će se igrati mape :
De_dust2
De_inferno
De_train
Polufinale :
De_nuke
Finale:
De_inferno
De_dust2
Ako bude izjednaceno u mapama igra se de_train.
mp_timelimit 0
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
mp_fadetoblack 1
mp_c4timer 35
mp_freezetime 10
mp_tkpunish 0
mp_friendlyfire 1
mp_startmoney 800
mp_forcecamera 2
mp_forcechasecam 2
mp_autokick 0
mp_footsteps 1
mp_roundtime 1.75
mp_buytime 0.15
mp_maxrounds 15
sv_gravity 800
sv_maxspeed 320
sv_cheats 0
sv_aim 0
pausable 0
sv_restartround 1
JA ODREDZUJEM PRAVILA !
nebih zelio da dodjem u konflikt s nekim od igraca ... sa njihovim pravilima .. jedino onako kako je napisano ili uz dogovor obje ekipe

Sto se tice Ekipa koje ocekujem ovdije ... pa et neznam , postavio sam temu 7 dana ranije ... pa cemo da vidimo
)btw , mozda najzanimljiviji dio turnira :
Nagrade :
[URL]-I Mjesto - 500 km [/URL]
[URL]- II Mjesto - 200 km [/URL]
[URL]- III Mjesto - 77 km [/URL]
Nagradni fond je zb0g t0ga st0 se igraonica zove arena777

Sto se tice sigurnosti nekih igraca, ja im garantujem za sve ostalo
)Ako neko bude imao bilo kakvih problema na ilidzi ili ovde u igraonici , zamolio bih OBAVEZNO da se meni prvom javi pa tek onda ostalo

BTW : Slike igraonice -

Nadam se da nisam nesto zaboravio , sto se tice hrane i cuganja ... na svakom koraku i na svakom cosku ima prodavnica , super marketi , bazeni , parkovi , neznam ni ja sam
)Etc ... 21-22.04.2007
p.s. ja mislim da je ovo bio post bez edita :$
]