Ovako, prije kad sam igrao dobijao sam od izgubljenih oko 90, a pobijedjenih 150 (s ip boostom), e sad sam lvl 10 i ip koji dobijem od gubitka je oko 50, a od pobjede samo 70 (kad imam first victory of the day dobijem oko 250..). Pa kako da ja povecam te poene i xp, jer ovako ako nastavim necu biti level ni 17 za 2 mjeseca.
Diskusija
Dobijam malo poena
234 pregleda · 13 odgovora · otvorena 02.02.2013. u 13:13
Kako da povecas?
Bez IP/XP boosta nema povecavanja.
exampLe_ je napisao/la:
Kako da povecas?
A nemojte mi samo govoriti ono u shopu da kupujem s riot poenima, odma da kazem... Ne dam pare
Xillen je napisao/la:
Pa mislim kako da dobijam vise poena, s ovom kolcinom poena za jednu odigranu igru necu nikad doci do veceg lvl-a.
A nemojte mi samo govoriti ono u shopu da kupujem s riot poenima, odma da kazem... Ne dam pare
.
exampLe_ je napisao/la:
Pobjedjuj
.
.
Xillen je napisao/la:
Pa pobjedjujem ali opet je premalo
.
exampLe_ je napisao/la:
Pa ne moze vise
.
.

Hvala :p
Xillen je napisao/la:
Ok onda 

Post dobio aplauz od DZAVID
742 je napisao/la:
Moze, svaki unisteni turret, inhibitor, ubijeni baron, ubijeni dragon, vise minjona, puno kilova i dosta golda sve to utice na tvoj konacni ishod sto se xpa ili ipa tice
Normalno da će ADC dobit više XP/IP-a od Supporta. Više minjona, više golda, više killova.
De samo nek mi neko kaže ubrajajul se assisti u sve ovo?
742 je napisao/la:
Moze, svaki unisteni turret, inhibitor, ubijeni baron, ubijeni dragon, vise minjona, puno kilova i dosta golda sve to utice na tvoj konacni ishod sto se xpa ili ipa tice

@DZAVID
Koliko ja znam, svi igrači dobijaju isti broj XP-a i IP-a, nebitno od pozicije
DZAVID je napisao/la:
+1
Normalno da će ADC dobit više XP/IP-a od Supporta. Više minjona, više golda, više killova.
amsi je napisao/la:
Zaboravio si dužinu gamea, to je možda i ponajbitnije

@DZAVID

@DZAVID
DZAVID je napisao/la:
Pa što su onda za double IP vikend svi htjeli ADC da igraju? Željno farma
Na xp i ip ti utice prvobitno duzina gamea i ishod gamea takodjer u tvom slucaju na xp utice lvl ostalih igraca koji igraju s tobom i protiv tebe..
Da bi povecao kolicinu xpa i ipa mozes kupiti bustove u shopu ..
A ovo sto si dobio vise poena to je bilo do boosta koje je riot dao krajem prosle sedmice
Da bi povecao kolicinu xpa i ipa mozes kupiti bustove u shopu ..
A ovo sto si dobio vise poena to je bilo do boosta koje je riot dao krajem prosle sedmice
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.