Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dobijam malo poena

234 pregleda · 13 odgovora · otvorena 02.02.2013. u 13:13

Ovako, prije kad sam igrao dobijao sam od izgubljenih oko 90, a pobijedjenih 150 (s ip boostom), e sad sam lvl 10 i ip koji dobijem od gubitka je oko 50, a od pobjede samo 70 (kad imam first victory of the day dobijem oko 250..). Pa kako da ja povecam te poene i xp, jer ovako ako nastavim necu biti level ni 17 za 2 mjeseca.
Kako da povecas?
Bez IP/XP boosta nema povecavanja.
exampLe_ je napisao/la:
Kako da povecas?
Bez IP/XP boosta nema povecavanja.
Pa mislim kako da dobijam vise poena, s ovom kolcinom poena za jednu odigranu igru necu nikad doci do veceg lvl-a.

A nemojte mi samo govoriti ono u shopu da kupujem s riot poenima, odma da kazem... Ne dam pare 
Xillen je napisao/la:
Pa mislim kako da dobijam vise poena, s ovom kolcinom poena za jednu odigranu igru necu nikad doci do veceg lvl-a.

A nemojte mi samo govoriti ono u shopu da kupujem s riot poenima, odma da kazem... Ne dam pare 
Pobjedjuj .
exampLe_ je napisao/la:
Pobjedjuj .
Pa pobjedjujem ali opet je premalo
Xillen je napisao/la:
Pa pobjedjujem ali opet je premalo
Pa ne moze vise .
exampLe_ je napisao/la:
Pa ne moze vise .
Ok onda 
Hvala :p
Xillen je napisao/la:
Ok onda 
Hvala :p
Moze, svaki unisteni turret, inhibitor, ubijeni baron, ubijeni dragon, vise minjona, puno kilova i dosta golda sve to utice na tvoj konacni ishod sto se xpa ili ipa tice

Post dobio aplauz od DZAVID

742 je napisao/la:
Moze, svaki unisteni turret, inhibitor, ubijeni baron, ubijeni dragon, vise minjona, puno kilova i dosta golda sve to utice na tvoj konacni ishod sto se xpa ili ipa tice
+1

Normalno da će ADC dobit više XP/IP-a od Supporta. Više minjona, više golda, više killova.

De samo nek mi neko kaže ubrajajul se assisti u sve ovo?
742 je napisao/la:
Zaboravio si dužinu gamea, to je možda i ponajbitnije  

@DZAVID

Koliko ja znam, svi igrači dobijaju isti broj XP-a i IP-a, nebitno od pozicije 
DZAVID je napisao/la:
+1

Normalno da će ADC dobit više XP/IP-a od Supporta. Više minjona, više golda, više killova.

De samo nek mi neko kaže ubrajajul se assisti u sve ovo?
ubrajaju i assists valjda. Ja imo 2killa i 11assists i dobio oko 250...
amsi je napisao/la:
Zaboravio si dužinu gamea, to je možda i ponajbitnije  

@DZAVID

Koliko ja znam, svi igrači dobijaju isti broj XP-a i IP-a, nebitno od pozicije 
Pa što su onda za double IP vikend svi htjeli ADC da igraju? Željno farma 
DZAVID je napisao/la:
Pa što su onda za double IP vikend svi htjeli ADC da igraju? Željno farma 
od dužine meča, ako igraš recimo preko 40 minuta, dobit ćeš više IP, nego kao kad završiš na 20...
Na xp i ip ti utice prvobitno duzina gamea i ishod gamea takodjer u tvom slucaju na xp utice lvl ostalih igraca koji igraju s tobom i protiv tebe..
Da bi povecao kolicinu xpa i ipa mozes kupiti bustove u shopu ..
A ovo sto si dobio vise poena to je bilo do boosta koje je riot dao krajem prosle sedmice 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.