Prije nekoliko dana crkao mi je punjac u laptopa (samo na njega moze da radi) i dao sam ga majstoru da popravi i zajedno sa njim laptop da moze odmah oprobati punjac na njemu. Prije nego sto sam mu ga odnio posudio sam punjac od frenda i laptop mi je radio perfektno no medutim punjac sam morao brzo vratit jer je i njemu trebao. Sutradan majstor meni donosi laptop i punjac kaze napravio sam punjac al ti nesto nije uredu sa laptopom nece da digne sistem. Kad ga upalim ventilator radi i laptop naravno huci no medutim na ekranu nema nista samo crno, ali ono bas crno jer izgeda nikako struja ne dolazi do njega isto ko kad je skroz iskljucen. A sistem nikako ne dize jer se ne cuje muzika pri dizanju a i ne svijetli lampica od HDD-a a ni CAPS LOCK i NUM LOCK. Laptop je marke Gericiom i radi na 19 V. Meni se cini da je on nekako poveco voltazu na punjacu i kad ga je probao nesto je sprzio u njemu. E sta je sprzio i koliko bi to kostalo dok se promijeni to ne znam. Pa ako je netko imalo slican problem ili zna kako bi ovaj mogo da rijesim neka mi javi.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed