Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[100bodova]Provjera broja

813 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.01.2013. u 17:36

Šta ima šta se radi?

Prije par mjeseci(ca. od augusta 2012) me je počeo prozivati čudan broj na fixni telefon. Pošto sam korisnik BHTelekoma imam mogućnost prepoznavanja broja koji me poziva.Ja kada se javim osoba sa druge strane šuti i ne čuje se ništa, mislio sam da se neko dijete nakačilo pa d**a po mom broj ali maloprije kada me je zvao i kada sam se javio, nakon par sekundi čuo sam blago kašljanje rekao bih starije osobe(25+). Prije 2, 3 dana,pošto je taj broj broj fiksnog telefona, zvao sam BHTelekom i rekli su da ne mogu da mi isporuče ime korisnika tog broja jer nema osnovane sumnje ? WTF.
Sada mene zanima da li neko zna kako mogu saznati ko je vlasnik tog broja. Ko pomogne ima 100bodova.

Ljubi abblle
A policija ?Mislim oni bi valjda trebali znati kako to.Ako te bas uznemirava ,sta zans sta moze biti provjerava da li si kuci ,pljacka etc .

Post dobio aplauz od bU

LaWU je napisao/la:
A policija ?Mislim oni bi valjda trebali znati kako to.Ako te bas uznemirava ,sta zans sta moze biti provjerava da li si kuci ,pljacka etc .
Sumnjam upravo na takve mogućnosti. Čisto želim znati ko je i zašto.

@iznad moram u BHTelekom ići da provjjeravam, ne postoji drugi nacin?
742 je napisao/la:
Sumnjam upravo na takve mogućnosti. Čisto želim znati ko je i zašto.

@iznad moram u BHTelekom ići da provjjeravam, ne postoji drugi nacin?
ti mores samo sebe upucat ocam

Post dobio šamar od bU

daj ba stavi broj mozda neko zna xD lika

30.01.2013 zapisat fino

Post dobio šamar od bU

j**o ti pas mater isprepada me hahahahhaa

Post dobio šamar od bU

Čuj ovog Allaha ti,pa baš će se policija je****t radi ovih gluposti iovako ništa ne rade 

Post dobio šamar od bU

Javi Bh Telecom, da ti block taj broj, da te ne moze vise zvat,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.