Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ]ts3 server na free vps

86 pregleda · 2 odgovora · otvorena 28.01.2013. u 21:03

e ovako ako netko zna kako da instaliram ts3 server na free vps(npr. host1free) ?
ako netko zna kako to da se uradi i dali ce lagati neka se javi! dovoljan mi je ts3 server od 30-50 slotova(samo drustvo i ja)..
NAGRADA PREMIUM!
Vako mislim da tu nema otvorenih portova nisam siguran, ipak možemo pogledati možeš mi u inbox poslati podatke

Ili probaj skontat u mini -tutu

mkdir teamspeak3 -napravis datoteku de ćeš uraditi download TS3SERVERA

cd teamspeak3 - OTVARANJE FAJLA

wget http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/beta-22/teamspeak3-server_linux-amd64-3.0.0-beta22.tar.gz - OVO JE PRIMER TI NARAVNO SKIDAS VERZIJU KOJU TI ŽELIŠ "zadnju verziju možeš naći na official page"

tar zxvf teamspeak3-server_linux-amd64-3.0.0-beta22.tar.gz - primer za raspakovanje skinutog fajla uostalom uzmi obzir link koji je naveden jer mozda tvoja datoteka nece imati isti naslov

cd teamspeak3-server_linux-amd64 - kada raspakujes sa cd ulazis u fajl pre toga kucaj DIR da dobijes naziv datoteke

./ts3server_minimal_runscript.sh Pokreneš server gdje ce ti izbaciti sve potrebne podatke npr token query itd

server pokrećeš sa komandom

./ts3server_startscript.sh start

Eto nadam se da sam ti koliko toliko prosvjetlio : ) zanemari gramatičke greške. : P
SHALLY je napisao/la:
Vako mislim da tu nema otvorenih portova nisam siguran, ipak možemo pogledati možeš mi u inbox poslati podatke

Ili probaj skontat u mini -tutu

mkdir teamspeak3 -napravis datoteku de ćeš uraditi download TS3SERVERA

cd teamspeak3 - OTVARANJE FAJLA

wget http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/beta-22/teamspeak3-server_linux-amd64-3.0.0-beta22.tar.gz - OVO JE PRIMER TI NARAVNO SKIDAS VERZIJU KOJU TI ŽELIŠ "zadnju verziju možeš naći na official page"

tar zxvf teamspeak3-server_linux-amd64-3.0.0-beta22.tar.gz - primer za raspakovanje skinutog fajla uostalom uzmi obzir link koji je naveden jer mozda tvoja datoteka nece imati isti naslov

cd teamspeak3-server_linux-amd64 - kada raspakujes sa cd ulazis u fajl pre toga kucaj DIR da dobijes naziv datoteke

./ts3server_minimal_runscript.sh Pokreneš server gdje ce ti izbaciti sve potrebne podatke npr token query itd

server pokrećeš sa komandom

./ts3server_startscript.sh start

Eto nadam se da sam ti koliko toliko prosvjetlio : ) zanemari gramatičke greške. : P
koje podatke? login ili?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.