Znaci dobijem graficku karticu Nvidia GeForce 6600 od havera kod koga je radila njemu normalno, medjutim kada je ubacim, ne daje nista na monitoru o.O cujem ja na zvucnike boota windows sve normala, cooler na njoj se okrece... wtf?
Diskusija
Graficka pregorila ili?
216 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.01.2013. u 22:46
jesi skopco monitor na nju
Imao sam tu graficku i meni je pregorila ja ne cujem kad se sistem boota maticna ploca mi ne pisne u tebe se cuje kad se boota i trebalo bi da radi graficka pogledaj jesi monitor dobro prikljucio il' da se od pozada nije istekao
arman10 je napisao/la:
Imao sam tu graficku i meni je pregorila ja ne cujem kad se sistem boota maticna ploca mi ne pisne u tebe se cuje kad se boota i trebalo bi da radi graficka pogledaj jesi monitor dobro prikljucio il' da se od pozada nije istekao
Da je neispravna, ne bi se trebao upaliti pc, koliko znam
Muke zive dok sam ja uklapo, neznam uglavnom nesto je do konektora u maticnoj bilo...
simply jednostavno maticna ploca ti ne podrzava tu vrstu graficke isti slucaj i ja imao
R0x0r je napisao/la:
Da je neispravna, ne bi se trebao upaliti pc, koliko znam
sp33dy je napisao/la:
simply jednostavno maticna ploca ti ne podrzava tu vrstu graficke isti slucaj i ja imao
GA-G31M-ES2L
nemoguce da ne podrzava -.- ne lupetaj
DestinatioN je napisao/la:
maticna ploca:
GA-G31M-ES2L
GA-G31M-ES2L

De ti vidi radi li na drugom monitoru, može biti da se refresh rate pojebao pa sad ne baca sliku .. meni su se dešavale prije slične stvari na 7300 LE
Vrati na staru grafičku i probaj sa brisanjem drivera za istu.
Probaj sa vađenjem CMOS baterije i resetom BIOS-a preko jumpera.
Ne pada mi napamet ništa tipa da ti je matična ili čak napojna.
Probaj sa vađenjem CMOS baterije i resetom BIOS-a preko jumpera.
Ne pada mi napamet ništa tipa da ti je matična ili čak napojna.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.