Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Graficka pregorila ili?

216 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.01.2013. u 22:46

Znaci dobijem graficku karticu Nvidia GeForce 6600 od havera kod koga je radila njemu normalno, medjutim kada je ubacim, ne daje nista na monitoru o.O cujem ja na zvucnike boota windows sve normala, cooler na njoj se okrece... wtf?
jesi skopco monitor na nju
Imao sam tu graficku i meni je pregorila ja ne cujem kad se sistem boota maticna ploca mi ne pisne u tebe se cuje kad se boota i trebalo bi da radi graficka pogledaj jesi monitor dobro prikljucio il' da se od pozada nije istekao
arman10 je napisao/la:
Imao sam tu graficku i meni je pregorila ja ne cujem kad se sistem boota maticna ploca mi ne pisne u tebe se cuje kad se boota i trebalo bi da radi graficka pogledaj jesi monitor dobro prikljucio il' da se od pozada nije istekao
ustekao sve fino...i nju i kabal, i fino zavrnem sarafe i na monitoru i na njoj, ubacim ovu staru sto je imam radi, ubacim novu sve isto prikopcam ne radi :/ nidje veze...
Da je neispravna, ne bi se trebao upaliti pc, koliko znam 
Muke zive dok sam ja uklapo, neznam uglavnom nesto je do konektora u maticnoj bilo...
simply jednostavno maticna ploca ti ne podrzava tu vrstu graficke isti slucaj i ja imao :D
R0x0r je napisao/la:
Da je neispravna, ne bi se trebao upaliti pc, koliko znam 
Ne znaš.
sp33dy je napisao/la:
simply jednostavno maticna ploca ti ne podrzava tu vrstu graficke isti slucaj i ja imao :D
maticna ploca:
GA-G31M-ES2L

nemoguce da ne podrzava -.- ne lupetaj
DestinatioN je napisao/la:
maticna ploca:
GA-G31M-ES2L

nemoguce da ne podrzava -.- ne lupetaj
I kod mene je ta ploča .. samo brate ta 6600 ti je dno dna koliko meni moje hardversko znanje dopušta da izustim .. 

De ti vidi radi li na drugom monitoru, može biti da se refresh rate pojebao pa sad ne baca sliku .. meni su se dešavale prije slične stvari na 7300 LE
Vrati na staru grafičku i probaj sa brisanjem drivera za istu.
Probaj sa vađenjem CMOS baterije i resetom BIOS-a preko jumpera.
Ne pada mi napamet ništa tipa da ti je matična ili čak napojna.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.